Tugcipek Handecancan kesinlikle regenesis max hem hamile kalmadan önce hemde doğurunca ya kadar içilmeli içindeki vitaminler hiçbir folik asit te yok
Savsav Handecancan Folbiol kullanıyordum doktorum folik asitin fazla olduğunu söyledi regenesis max verdi vitaminler ve folik asit var içinde
Crn91 Neufolid içinde d vitamini iyot falan da var.Doktorum herhangi bir şey söylemedi ben de bunu kullanıyordum devam ettim
Yusufeymeninannesi E nerden biliyorsunuz ki hamile kalacaginizi ben hamilelik sürecinde folbiol aldim
minikmelegim_ Yusufeymeninannesi hamile kalmak için zaten 😀 gebeliği duşundugunuz zaman kullanmaya basliyorsunuz. Ben kullanmamistim oğrenince kullandim
Dilaramelissa Ceylin96 Bana aile hekimim yazmıştı canım gebelik öncesi gebeliğimi öğrendiğimde de genel tahlil yaptı değiştirmeyelim şimdi doktoruna danış değiştirirse başka folik asit kullanırsın dedi.Doktorumda değiştirmemişti.Yani yazıyor aile hekimlerimizde
Merve6475 Ceylin96 yok devlet ödemiyo kendimiz alıyoruz hamilelikte bebeğin gelisimi için ilk 3-4 ay içilmesi lazım
Yusufeymeninannesi minikmelegim_ tamam bende diyorum nasip olacağını nerden biliyorsunuz 3 aylık bi süre biçiyorsunuz 5 yıl uğraşan var ondan diyorum olacağını nerden biliyorsunuz