Yelz_91 Merhaba kızlar bende ikizlerime hamileyim 5+6 olduk . Önümüzdeki hafta kalp atımı için gideceğiz . Benim göğüslerim çıldırmış durumda😞ağrı ve sızlama inanılmaz ... Bu ara gaz sancım başladı karnım davul gibi ve baş ağrım oluyor ara ara . Onun haricinde bulantı ve kusmam yok . Doğum Nisan sonu veya mayıs başı olacak . Zamanından önce gelmemeleri için çok dua ediyorum . Allahım yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun😇
Nehir-Ela Sultanozturk Evet doktor haftaya kalp atışlarını dinleriz dedi. Ama benim şuan kanamam var ve çok korkuyorum 😞
Nehir-Ela Kızlar düşük nasıl oluyor çok merak ediyorum kanamam var fakat sadece kanama düşük belirtisi mi? Dün gece başladı kırmızı sonrada pembemsi ve şimdi de kahvemsi renkte. Fakat bitti diyebilirim. Hiç ağrım yok . Kendimi de gayet iyi hissediyorum ama korkuyorum.
kayasli 12+1 olduk bizde geçmeyen mide bulantıları inşallah ilerleyen günlerde geçer diye umut ediyorum 😊
Nehir-Ela kayasli Yarın için randevu aldım acaba düşük mü oldu. 😔 Düşük olunca sadece kanama mı oluyor? Yoksa pıhtılaşmış parçada oluyor mu ? 😭
Ireml Ruhsuz bende 4+5 im sadece mide yanmasi var pazartesi görmeye gidicem öncesinde 3 kimyasalim var benim için de dua edin inşallah bu sefer görmek kavusmak nasip olur ❣
Gmzklyn Nehir-Ela kötü düsünme ama herşeyi oluruna da bırakma düşük adet gibi oluyor bazen kaç aylık olduguna göre parcada gelebiliyor cnm
GG22 Nehir-Ela pıhtılar oluyor maalesef be ufak parça düşe bilir İnşallah böyle bi durum yaşamamışsındır benim başımdan geçtiği için biliyorum üzmek istemem ❤️
Nur_suzen İyi akşamlar bende 8 haftalık anne adayı olarak merhabalar benimde lekelenmem oldu ama doktor korkulacak birşey yok dedi tabi doktorunuzun görmesinde fayda var