Bgz_123 FatmanurOsman sezon sonu indirimleri vardı cnm şuan bende baktım 40 tl olmuş ama bikaç şey yine de uygun müslin örtü 12 tl ye Allahtan verdim siparişi yoksa fiyatlar sıkııntı olcktı😁
Bgz_123 Deletedmom133 aynn valla tam içimi okuyorsun sabah giittim buarada 😁9 a kurdum saati eşimde işten aradı kalkbldnmi diye tembhlemiştim😁😁😁gittim aldım çok şükür
Deletedmom133 Bgz_123 tabi canim 3 ay once ayni halde bendim 🤭ohh sevindim güle güle kullansın minnosun 🥰
Bgz_123 Deletedmom133 amin inşlhhh canım bnm sen kurtarmışsın bayyaa 3 ay olduysa eğer ele avuca geliyordur artık bebişin dimi 🤗
Deletedmom133 Bgz_123 aynen öyle kurtardim zorunlu sezeryan oldum 🤩birde şimdi gülüyor ya dünyalar benim oluyor mükemmel bir his ❤
Bgz_123 Deletedmom133 ay bilmem mi bnm de 2.5 yaşında bir kzıım var hayat arkdalım canyoldaşım herşeyim valla benm iyiki varlar❤
Bgz_123 Deletedmom133 ay bilmem mi bnm de 2.5 yaşında bir kzıım var hayat arkdalım canyoldaşım herşeyim valla benm iyiki varlar❤
Badevehande Geçen yılda aynı marka gelmişti ama hamile değildim hoşuma gitti almıştım bu senede çok şükür kızıma hamileyim aldım 2 tane almış oldum Kasım’da Doğum yapacam çok işimize yarıycak bence😍😍😍