Bgz_123 Kızlar 17.95 e a101 de pamuklu bebek battaniyesi olcakmış ilgilenenler için becereblrsem fotgrf ta atcam.🤗
NurdanHakan Bgz_123 geçen yıl gelmişti bundan 15tl idi annem almıştı bize yünlü gibi aşırı sıcak tutuyor ve normal ebatlardan bi tık büyük cok güzel bi tane daha alabilirim yani
Bgz_123 Kimya rica ederim cnm ndmk ben alcam inşlhh kalırsa çnkü burda kapışıyorlar resmn😁fiyatıda uygun
Deletedmom133 Bgz_123 aynen canım baskül almaya gittim 2 tane gelmiş ben aldım hemn arkamdaki kadın kaldı biberon gelmişti 3 tane getirmişler hemen bitti ben aldım 10 dakika içinde bitti 😜
Bgz_123 Kızlar lcw dada indirim var bayaa uygular nohut battaniye 25 tl kundak 15 tl müslin örtüler 12 ve 19 arası 2 li yastık kılıflar 10 tl bebk için fotolarını atayım size aldım ben bugün
Bgz_123 Bgz_123 ikili olarak pembeyi kızıma aldım maviyi oğluşuma değişiklik için çok uygun geldi bana
Bgz_123 FatmanurOsman sezon sonu indirimleri vardı cnm şuan bende baktım 40 tl olmuş ama bikaç şey yine de uygun müslin örtü 12 tl ye Allahtan verdim siparişi yoksa fiyatlar sıkııntı olcktı😁