Sadiyy35 zeyzey12 aşı ağır geliyor her bünye dayanmıyor doktor bana parol içebilirsin demişti sor istersen yada acile git serum taksınlar
zeyzey12 Sadiyy35 uyuyordum uykudan uyandıracak derece agrım sızım var böyle dewam edecek belli acile mi gitsem
Busraoz zeyzey12 Ben de ilkini hasta gibi 2-3 gün yatarak geçirdim bana da ağır geldi. Boğazlarım şişti kolumu kaldıramadım bildiğin hasta gibiydim. İkincisinde de kolum yine aynı şekil oldu 2.gün bayağı bir halsizlik vardı ama yatak döşek olmadım. Çok kötüysen bir acile git için rahat eder en azından🙏🏻
Zeytur zeyzey12 bende 2.dozumu Pazartesi günü yaptırdım ,ilk gün hiç birşey yoktu ertesi gün yine aynı ağrı ,hiç farkı yoktu ilkinden ağrının dağılması ve normale dönmem tam bir hafta sürmüştü,sanırım bu da öyle olacak 🤔😔
Seda_123 zeyzey12 Bende dün vuruldum ama bende hiç bişey olmadı kolumuda hareket ettirebiliyorum bi sıkıntım olmadı
Aygnrbasak zeyzey12 normal ben de grip olmuş gibiydim 2. Gün şişlik ve hafif agri oldu sorduğumda normal dendi
zeyzey12 Aygnrbasak bende aynı şekl ama kızlar iyitmiş böyle olması annem dedi ki demekki vicudunun tetanoza ihtiyacı var ve o yüzden savaşıyor ondan dolayı agrn sızın çok oluyor dedi