zeyzey12 kızlar ben dün 2. doz aşımı oldum ilki çok kötü geçti kolumda agrı mide bulantısı halsizlik iştahsızlık 3 gün yataksaydım dün vuruldm birşey yoktu ama bugün kol agrım mide bulantım tansyon düşüklügüm halsizlik özelikle ayaklarımda vicudumda fena bir şeklde sızlama agrı var ve aşırı terleme bu normalmi sizde böyle mi geçirdiniz ben anlamıyoeum çok korkuyorum artık aşıdan😔
Gelmsim zeyzey12 canım o aşıdan önce mutlaka banyo yapıp daha sonra su değmemesi lazım ağrıyı arttırıyor. Ama yanma ve ağrı olması normal kişiden kişiye değişebilir ağrı şiddeti ağrı eşiğine bağlı durum👍🏻
melikeakman zeyzey12 bende hiç öyle şeyler olmadı. Bence doktoruna danış canım böyle şeyler ihmale gelmez. 🥺 Tabi ama kişiden kişiye değişebilir. 🤔
zeyzey12 Girlmom hani normalmi değilmi onuda bilmiyorum ki sadece yerden kalkamıyorum tüm yan etkilerini yaşıyorum
Semooshh Tetanoz aşısını bahsediyosanız ilkinde ilk gün bişey yoktu sonraki 2gün kolumu kaldıramaz haldeydi. 2.aşıda hiçbişey olmadı gayet rahattı
zeyzey12 Semooshh canım inan okadar kötüyüm ki daha kendme gelemedim mide bulantım halszlgm iştahsızlık ben bittim resmen
Glydn zeyzey12 aa cidden mi ya ben vurundum ikinci aşıyı da ama her ikisinde de en ufak bir şey yaşamadım. Doktora gidin bence bi baksınlar
zeyzey12 Glydn ben doktorumla konuştum böyle atakalr normaldir dedi annemlerde tetanoz kötü zaten diyorlarlar uöarm heöem geçer çünkü inan kendmde değilm ara ara aklm gdyor
Glydn zeyzey12 of nasıl ağır geçirmissin ya üzüldüm cidden Rabbim şifalar versin ben olsam daha da aşı olmam arkadaş
Tubaaa-91 Benim birinci ve ikincide de hiç ağrım sızım olmadı sanki hiç vurulmamış gibi herkesin sanırım farklı oluyor
Sadiyy35 zeyzey12 ben ilkinde 10 gün ağrı çektim boğazlarım şişti hasta gibiydim ikincisini daha hafif atlattım
zeyzey12 Sadiyy35 ben bu ikincisinde ilkinden oldugumdan daha kötü oldum bilmiyorum umarım yarına kadar geçer
Sadiyy35 zeyzey12 aşı ağır geliyor her bünye dayanmıyor doktor bana parol içebilirsin demişti sor istersen yada acile git serum taksınlar