Nermin2020 Qizlar hamilelik son aybasinin ilk gununden hesablanir bu her yerde beledi 40 hefteye qeder de vaxt qoyurlar dogusa.bezen gecikmeler de olur 40+.uzide gosterilen dogum tarixi ise usagin inkisafi ile elaqelidi.Bezi qizlar yazib uzi menim elaqede oldugum gunden hesablayir falan bu ona gore deyil bu ona goredi ki usagin boyu cekisi hemin hefteye uygundu.hamileliyi ona gore aybasinin ilk gununden hesablauirlar ki o gun yumirta huceyre inkisafa baslayir inkisaf edir sonra partlayir sonra da mayalanma olur.eslinde her aybasi zamani matka ozunu hamilelik ucun hazirlayir.
_AykA__ Nermin2020 Hee mende ele bilirem.çox adam diyirki qaldiğim günü bilirem.nece bilmey olarki hergün münasibet olursa hansi gün qaldiğini.Hamini ele hesabliyillarda aybaşidan sonraki ilk günü
_AykA__ Nermin2020 salam can.Belede biraz esebleşmişdim qonşular üzünden.Bayagdan uzanmişam indi biraz ağrim keçib şükür. Sen necesen? nece keçir günler
_AykA__ Gece vaxti yene hekimimi yiğdimki pisem.nece esebleşdimse bütün bedenim esirdi.medemde nece ağriyirdi.Nece qişqirdimsa ürek bulantisi başlamişdi,qorxdum.Hekim yiğilib uje mennen belkede heçkimi bele tez doğuzdurmaq istemezdi 2günnen bir yiğiram 😓 Diyir sen bu esebnen normal doğa bilmezsen
_AykA__ Nurane001 Onsuzda esebiydim indi lap biri yanimnan berk keçsin esebleşirem.Qonşuda gece vaxti eseblerimde oynadi.Esebleşdim amma sonra ağridim peşman oldum 😓 İndi şükür babatam.Allah kömeyimiz olsun 🙏🏻
Nurane001 _AykA__ can Allah qorusun sag salamat insAllah .ziyandi size ozunuzu ele seylerle eseblesdirmeyin.
Nurane001 Adi masallah he sag salamat insAlah baci.gun erzinde ne qadar hiss edirsiz terpenisi.men seher yemeyi yeyende hiss edirem .bele cox vaxt ayag uzde ya is gorem ya gezirem .axsam arada hiss edirem bele
bayazferhadova Mende alhamdulilleh 21+4 , amma ustunuse sagliq belim dehset agriyir, qarnim da yekeldikce dartilir chox eziyyat verir. sizde necedi veziyyet?
Adi Xedice_12 men dunen getdim 20+3 heftelikdi 200 qram idi cekisi hekim dedi normaldi amma bilmedim narahatam mende
_AykA__ Rasev Allah saxlasin baci.Ne yaxşi geldin.Allah gönderdi seni suallarim var 🙈 Hamile vaxti sende de olurdu narahat düşünceler? Dünen biraz çox esebleşmişem.Dünennen narahatam uşağa birşey olar.Olubki 9ayda pis esebleşmisen?!
_AykA__ Rasev Allah saxlasin baci.Ne yaxşi geldin.Allah gönderdi seni suallarim var 🙈 Hamile vaxti sende de olurdu narahat düşünceler? Dünen biraz çox esebleşmişem.Dünennen narahatam uşağa birşey olar.Olubki 9ayda pis esebleşmisen?!
Rasev _AykA__ menim günüm ele eseblesib aglamaqnan keçirdi ama elimi qarnima qoyub nazlayirdim ele esebim sakitlesirdi😍 papaverin sami qoyursan?