Adelina Adi hamileliyde bel agrimag qeder normal bir sey yoxdu bunun cinsiyyete hec dexlisi yoxdu,ve 20 heftede nece oyrenmemisiz cinsiyeti anlamadim,eyer gostermirse 100% qizdi,oglani 13 heftede fln bilmey olur uzanirsa is qizdi tocnu
M_agayeva Adelina dogus hekiminin yanina girmemisem hele yalan deyerem hekimleri narmal gormusem dogus hekiminde bilerem ne meseledi
Ssss Adi Canim mende oglandi bel agrim hec olmuyub. O deyimi mende esitmisem orqanizimden orqanizme ferq var. 20 heftelikdi niye oyrene bilmemisiniz ki? 14 heftede oyrenmisdim men
Nurane001 Adi salam baci mende 21hefte kecmisem heleki yoxdu Ele mende onu fikirlesiremku ne vaxt basddayacag bel agrisi.
Nurane001 Mendede oglandi .amma heleki hecne yoxdu agri .birde qizlar men kleksan vururam.vuranda usaq aktiv olur hiss edirem .basqa vaxt fikrim qalirki niye terpenmir .iyne vurulan yarim saat sora hiss edirem..iyne yaxsi xeyir edir yeni
Nurane001 Birde qizlar sizdede beledi tez tez aciyirsiz 2 saat bir aciyram men .lap coxda yeyen deyilemde her yemeyde 1 dilim corey yeyirem. Amma doyuramda .biraz kecir aciyram amma
_AykA__ Qizlaaarr necesiz?? Uziden gelirem herşey normal 1-2 gün sonra növbeti uziye qeder gic gic fikirler gelir beynime,başliyiram narahat olmağa.Sizdede olur? Özümnen asli deyil resmen özüme işgence eliyirem.Psixalogiyam temiz pozulub 😓
el_ay _AykA__ salam can...şükür yaxsı olasan...meni xestexanaya yaziblar yatiram neçə gündü...hamida elə olur narahat olma) yaxsı şeyler fikirləs 😊
cansn99 Analar Sumqayıtda yaşayan var 1 nömrəli doğum evində doğacaq olan yoxdu? Məlumatı olan deyə bilər necədi içərisi təmizliyi falan ətrafımda demək olar bilən yoxdu
Nurane001 Adi canim mende eyni senin kimi ad dusunurem tapabilmirem 6 ci aya kecmisik sukurler olsun hele ad tapa bilmirik
Nurane001 Davud.Suleyman.Farrux.xosuma gelir yoldasim sesi cixmir .yazmusdim bir kagiza heresine bir agiz eydi qaldi ele.tapada bilmirik bele eyni qerara gelib
Nurane001 Birde qizlar sukurde narahatligim yixdu hec bir.men 1saat yol gede bileerem masinan sizce.hele gunumu evde kecirurem .bacim gil getmey isdeyrem olarda. Eletde olur biraz yol var qalmisamki gedim yayox
Suleymanovs Nurane001 prablemin yoxdusa gede bilersen.men bakida ollam anamgil Sumqayitda.gedib gelirem.bu gun sabah ALLAHIN iznile usag dunyaya getrecem
Nermin2020 _AykA_ salamlar hamiya qizlar,necesiz.men de 26+3 heftelik hamileyem.in sa Allah hamimiz sag salamat alaq qucagimiza Amin Amin Amin
_AykA__ Nermin2020 salam can.Belede biraz esebleşmişdim qonşular üzünden.Bayagdan uzanmişam indi biraz ağrim keçib şükür. Sen necesen? nece keçir günler