Xedice_rufullaeva Ay__can21 baci men moskovski oblastda oluram ozum azerbaycanli hekimin yanina hedirem город королев da
Xedice_rufullaeva _AykA_ mende matka agzi seheyka deyiller qisa ve yumusaqdi yeni oz ozune acilis olur ilk hamilelikrede 5mm acilislan 1 ay balnisada uzandim 27 hefdede oldu oglum ama hu sefer enli lent kimi bir sapla tikis atirlar matkanin agzina ele eletriridm narkozla yatirsan 20 deyqe cekir 1 hefde falan qan gelir birde 36 hefdeyecen gerey ancaq uzanasan otirasan hereket elemek hamamda cox qalmaq olmaz ama biz uje 37 deyik ve 1 ci gun tikisimiz acilir🥰
_AykA_ Xedice_rufullaeva aa hee bildim.Qirapdan ele bilirdiy hamile qalirsan vse vaxti çatanda doğursan 🤦🏼♀️ Neler çekiriy,Allah eziyyetimizi yerde qoymasin 🙏🏻
Ssss Xedice_rufullaeva O tikis cox agrili olur? Yeni basqa gunlerde onu hiss edirsiz tikis olmasini. Xeyirlisiynen sag salamt dogular
Xedice_rufullaeva _AykA_ elbetde elbetde iyneler sistemler dermanlar hele elave agrilarimiz heyacan stresslerimiz camatda ele bilir he dogdu da ne ezabla dunyaya gelir usaq ehh
bayazferhadova Xedice_rufullaeva Mene de tikish qoyuldu 14 heftede, amma hekim demedi ancaq uzanmalisan, dedi sadece ehtiyatli ol chix gez falan. tikishle olmaz cole cixib gezmek falan?
Xedice_rufullaeva bayazferhadova menim hekimim dedi ki gezme 2 ay onsuz agrim oldu tikisden sora ancaq 20 deyqelik hava almaga icaze verfi qalan muddetde evde yavas yavas ehmalca gezmeye qoydu vessalam 24 saatin sadece en uzaqi 2 saatini oda ara ile gez dedi ama men yenede arsizliqa salib evde dolanirdim ara bir heyete dusurdum hava alirdim ama cox ehtiyatli 3 defede bir hefde bir hefde balnisada uzanmisam mualice almisam i vse
_Gunes_ _AykA_ mən 27 həftə 3 gun idi gedmişdik 😇 ama üzünü göstərmədi dəcəl evdə yerində durmur həkimdə elə sakit qalir😂
_AykA_ _Gunes_ Salam can.Dopplere? Rengli gösterir? Ne üçündü voobşe doppler birde neçe deyqe çekir 🙈
_Gunes_ _AykA_ aha dopler renglide gosterir her seyini bilirsen məndə baxdilar ayaqina dodağına çənəsinə hər bir şeyine baxirlar ki normaldi filan . Səkildə verirler birinci baxdiqda uzi kimi gelr ama ferqlidi hetda uzunu gösteremediylerde 10 gun vaxt verirler 10 gun içində gedsen pulsuz şəkildə baxirlar uzunu göstərirlər biz gedmedik supriz olsun uzu 😘 qiymətində istəsən de yazm
Fatima7 _AykA_ he almisam bezi seyleri siyahi tutmusam 4/1 hissesini almisam qişa düşür oğumum rusiyyadada qiş cox mohkem soyug kecir indiden aliram indallah gelen aya qedet tamamlayaram
_AykA_ Fatima7 mendede qişa düşür.Ne alacağimi bilmirem hele heç.Dopplerden sonra başliyim gerey İnşaAllah
Turkanoruc94 _AykA_ cox sagol canim allah her kesi dardan qutarsin beli emeliyatdi hekim deyir bir hefde geride qalir ona gore son gunlerimizi sayiriq inwallah kilo alar ve sag salamat geler
_AykA_ Turkanoruc94 Amin.Emeliyyatdan sonra yazarsan bizede nece oldu.Mende emeliyyat isdiyirem gorek qismet
_AykA_ ZeynebFuad 2 dene zibini var qizimin.Oda hediyyedi 😍 Çoxu gedib azi qalib bizde 2 zibini var 😜
Ssss _AykA_ Salam axirki Azerbaycan sehifesi gordum. Mende 37 heftelik. Doguma az qalib heyecan stres hesasliq hamisi qarisib bir birine.
_AykA_ Ssss Salam bacii.Şükür,bizimçün olsun doğuma hazirlaşaq 🙈 Harda olacaq doğuş,normaldi yoxsa emeliyyat.Xestexanaya neler aparilmalidi yazdaa baci melumatimiz olsun