Lamiyye _AykA_ iki gundu ar arda olur gelen ayin 8i yoxlanisimdi insalah vereqe yaziram men butun prablemlerimi orda sorusuram dedim gorum sadece ele olanlar var menim hefdemde
_AykA_ Lamiyye Yaxşi fikirdi harasa yazmaq.Men özümde diyirem bunu bunu soruşacam gedirem ora yadimnan çixir 🙈 Mende yazacam) Yeqinki gedende 100 vereqli defterle gederem)) O qeder hessasamki herşeyi problem eliyirem
Lamiyye _AykA_ men qisa qisa yazram balaca vereq elyir) adam her deqiqe yigib sorusmaga utanir adi seyleri hemde onun xesdesi cox olur deye wpda yazasnda cvb almaq olmur
Ay__can21 _AykA_ 12.3hamilelikde teyyareyle seyahet etmey olar sizce?Qizlar çox xaiş edirem bir meslehet vererdiz mene
Lamiyye Ay__can21 mence onu daha deqiq hekiminen sorus cunki o bilir senin veziyetini hamileliyin nece kecr tehluke varmi yoxmu
_AykA_ Ay__can21 Qorxun yoxdusa heyecan olmursa minenler olur.Amma hekimnen meslehetleşsen yaxşidi.Eyer getmeyin vacibdise
Adelina Ay__can21 menim ikinci hamileyimde birinci qizimdada indiki hamileyimdede evvel aylarda daji o riskli sayilan ilk uc ayda minmisem 4 defe samlota ama Qoruyanda Allah qoruyur🐥mecbursansa getmelisen neyniyeh da mecbur
Turkanoruc94 _AykA_ salam mende 36+6 hefdelik hamikeyem ozum turkiyede yasiyiram menim kimi burda yasayan azerbaucanli analar var? ikinci hamileliyimdi insallah bir hefde sora emeliyata gedecem uwagin cekisi kecen hefde 2.500 qramdiı sizce dogulana qeder kilo alar?
_AykA_ Turkanoruc94 Cann az galib.Sağ salamat 🙏🏻 Normal doğuş deil yeqinki.Hekim ne diyir? Çekisi çox azdi?
_AykA_ Lamiyye Men yiğiram üzüme salib)) Bloka atacaq axirda hekim meni 🙈 neyniyim narahat olana kimi gözümü yumub yiğib soruşub rahatlaşiram 😊
Turkanoruc94 _AykA_ cox sagol canim allah her kesi dardan qutarsin beli emeliyatdi hekim deyir bir hefde geride qalir ona gore son gunlerimizi sayiriq inwallah kilo alar ve sag salamat geler
bayazferhadova Salam aleykum :) chox sevindim ne yaxshi bele qrup var burda bizim qizlardan, o qadar suallarim olur ki hecolmasa burada vererem) matkaya tikish qoyduranlar var burada ?)
_AykA_ bayazferhadova Salam baci 🙋🏼 Yiğiriq qizlarimizi türk postlarinnan ) Hamilesen yoxsa doguş olub
bayazferhadova _AykA_ Salam jan:) men ekizlere hamileyem hamd olsun, 14 cu heftede tikish qoyuldu , indi 36 mm di . maraglidir burada eyni menim kimi qizlar olsa sevinerdim
Xedice_rufullaeva bayazferhadova men varam tikisli baci bizde sukur 17 hefdemizde tikis qoyulub emelyat masasindaca ilk hiss elemisem tepiyini aglayirdim qorxurdum ana burdayam dedi sakitlesdirdi🥰 indi 37+2 hefdrdeyik