Nurane001 Masallah sag salamat insAllah qucaginiza alin .sizde cinsiyet nedi baci? Ne vaxtda terpenisi hiss etmisiniz? 17 hefte sora sizde ne kimi seyler olub .mende hecne yoxdu.ilk hamilelikdi sukurler olsun Allaha
_AykA_ Nurane001 çox sagol can 20 den sonra yavaş yavaş hiss edirsen terpenişleri.1ci qarnin aşağisinda yüngül terpenişler hiss edirsen.24den sonra başlayir tepik filan 😊
Nurane001 Oglandi baci mende 13 ilde sonra hamileyem sukurler olsun .o qadarda rahat kecirtdim urey bulanma ,agri zad hecne olmadi sukur.18 hefte kecmisem .helede ele normal gedir biraz qarnim cixib bele.yazismalar coxaldigca aktivleser qizlar insAllah
Nurane001 Gun getmir he baci.gunler getdikce qaraliyram her gunu .13 il nece kecib omrumuzde 4 ay indi mene o qadar uzag gelirki.Allah salamat her birimizin qucagina almagi nesib etsin insAllah
Fatima7 _AykA_ salam men 20 heftelik hamileyem 16 hefteden hiss edirem bebemi☺️Ama cekisi azdi😟cekisini qaldirmag ucun ne yemekler meslehet gorursuz?rejimle yeyirem hergun sut şor pendir yumurta yeyirem ancag 350 qramdi cox azdi😓ne edim men
_AykA_ Fatima7 Salam baci ne yaxşi 16 hefteden.İnsandan insana ferq varda.Hekim ne diyib? Normaldi yoxsa azdi?
cbmell Merhaba Ekim ayında 10 gün Bakü'de olacağım. Orada alışveriş yapmak için hangi mağazaları önerirsiniz? Değişik güzel şeyler alayım doğmamış bebeğime :)
_AykA_ cbmell Selam.Daha bende almadim ama intagramdan takip ede bilirsin. Lcw buradada var.Mothercare. Uygun fiyatlara selcan,bibaby vs. instagramdan baka bilirsin. Kaç haftalik? Doğum bakude mi olacak?
_AykA_ Fatima7 Hee mende ilkdi ona gora 20 den sonra hiss etdim.Heç ilk başa düşmedim qeribe oldum 🙈 Sonra hefteler keçdikce başladi tepik atmağa
_AykA_ Fatima7 Axrinci uziye 21 heftede düşmüşdüm.İndi dopplere girmeliyem ona göre bu ay uziye getmedim.Çekisinide bilmirem ona göre.Görek İnşaAllah nece olur
cbmell _AykA_ Hayır doğum İstanbulda olacak. Ben iş için 10 gün Baküde olacağım. Türkiyede olanlardan daha farklı birşeyler bulabilirim diye alışveriş yapmak istedim. Henüz 10 haftalık. Baküdeyken 15-16 haftalık olacak inşallah