_AykA_ Azerbaycanli analar,hamileler aktiv olun 🙏🏻 Bütün sehfelerde en son danişiqlar neçe ay bundan öncedi.Gün keçmir destek olaq bir birimize.Tecrubeli analar hamilelere destek olun 🙏🏻 Meslehetlerinizi gözleyirik
Fatima7 _AykA_ salam men 20 heftelik hamileyem 16 hefteden hiss edirem bebemi☺️Ama cekisi azdi😟cekisini qaldirmag ucun ne yemekler meslehet gorursuz?rejimle yeyirem hergun sut şor pendir yumurta yeyirem ancag 350 qramdi cox azdi😓ne edim men
Ay__can21 _AykA_ nehayet ki bizimkileride tapdım☺️Nedense biz türkler qeder aktiv ola bilmiriy bu arada mende 12.3 heftelikem😇
Ay__can21 _AykA_ 12.3hamilelikde teyyareyle seyahet etmey olar sizce?Qizlar çox xaiş edirem bir meslehet vererdiz mene
Nurane001 Masallah sag salamat insAllah qucaginiza alin .sizde cinsiyet nedi baci? Ne vaxtda terpenisi hiss etmisiniz? 17 hefte sora sizde ne kimi seyler olub .mende hecne yoxdu.ilk hamilelikdi sukurler olsun Allaha
_AykA_ Nurane001 çox sagol can 20 den sonra yavaş yavaş hiss edirsen terpenişleri.1ci qarnin aşağisinda yüngül terpenişler hiss edirsen.24den sonra başlayir tepik filan 😊
Nurane001 Oglandi baci mende 13 ilde sonra hamileyem sukurler olsun .o qadarda rahat kecirtdim urey bulanma ,agri zad hecne olmadi sukur.18 hefte kecmisem .helede ele normal gedir biraz qarnim cixib bele.yazismalar coxaldigca aktivleser qizlar insAllah
Nurane001 Gun getmir he baci.gunler getdikce qaraliyram her gunu .13 il nece kecib omrumuzde 4 ay indi mene o qadar uzag gelirki.Allah salamat her birimizin qucagina almagi nesib etsin insAllah
_AykA_ Fatima7 Salam baci ne yaxşi 16 hefteden.İnsandan insana ferq varda.Hekim ne diyib? Normaldi yoxsa azdi?