cnntylmz Ben şuan 23 haftalık hamileyim geçen sene bi bebeğimi kaybettim ondan 3 ay ara verdikten sonra hamile kalmayı denedim ve inan 8 9 ay boyunca olmadiki ilk evlendiğim zamankar ayım geçmeden hamile kalırdım doktor doktor gezdim kimse bişey demedi sorun yok denemeye devam et olur dediler en on son bide doktora gittiğimde ise polikistik over olduğumu söyledi ve inan psikolojim bozuldu artık pes etmiştim ve inofolic kombi verdi adetimin 2. Gününden itibaren inofolic kullandım tabi o arada başka şeyler de denemek istedim internetten araştırdım çörek otu bal karışımı ile karşılaştım inofolic ile beraber onu da tükettim içime sinmedi başka şehire gidip 3 doktora daha gözüktüm 2 tanesi pko yok sende bir sorun yok dedi 1 doktor da ewet pko sun diyerek glifor verdi 3 ay kullan dedi o kdr üzüldüm kafam karıştıki o zmn da adetime 10 gün kalmıştı ama tabi bende aşırı adet düzensizliği vardı neyse biraz da glifor kullandım adetim baya geçti ve ben hasta olmayı bekliyordum ki ilacı kullanayım en son başka doktora gidecekken evde şansa bi test vardı malum ki heray 2 3 test yapardım çıkmazdı 1 taneyi sona saklamıştım ki o gün evde yaptım ve çök belirgin bir şekilde çıktı sorunuz varsa size yardımcı olabilirim ınslalah sizde ayınız geçmeden hemen hamile kalırsınız 🙏🙏😇😇