Pinarynr Medabarse merhabaa cok sancılı agrılı geçiyor 15,haftadayızve cınsıyeti ögrendik bi yandn mutluyuz saglıklı oldugu için
Esraozturk92 Medabarse bizde 15+6dayiz 🥰 kızımız olacak. Bir dahaki randevum bu cuma günü. Şu aylar biran önce geçsin istiyorum 😆
Nnurmehmet Medabarse 13 hafta 5 günlüğüz çok şükür canım 😌 Bulantı devam kusmada azaldı ama tamamen geçmedi maalesef az kaldı sabır diyorum geçecek inşallah buna da şükür çok daha kotu günler geçirdim 😊 Ara ara da baş ağrılarım oluyor
Medabarse Zeytin7 hiç stres yapmayın olumlu düşünün olumlu olsun 😍 yaa kocaman göreceksiniz artık belki cinsiyet ile ilgili bişeyler de çıtlatabilir😘
Safiye_nur Medabarse Medabarse ben şu anda 13+6 yım ama hissedemiyorum belki de ben anlamıyorum sen kaç haftalıkken hissettin canım.
Medabarse Zeytin7 en son kontrolüm 11+3 ‘te ilk bulgulara göre kıza benziyor dedi ama bir sonraki kontrolümüz 16. haftada sanırım o zaman daha net öğreneceğiz😍
Kismetmira Medabarse 15 haftalik hamileyim sanırım hepimizinki kiz☺☺bnmde bi kızım vardı ikinci prenses geliyo😊
Medabarse Pinarynr sağlığınız yerindeyse küçük acılar süsü olsun😊 işin tatlılığı bir yana allahım acılarınızı dindirsin inşallah 🎈
Denizz11 Merhaba, bende 14+6 dayım, şuanlık kız ama kesin değil dediler, ayın 28 inde gidicez inşallah net olarak öğrenebiliriz çok heyecanlıyımm😊😊
Fatos_aslan22 Bizde 15 haftadayız cinsiyeti öğrendk kızımız olacak :) ikili testimizde temiz çıktı çok şükür ama çok endişeleniyorm sürekli iyimi diye
Safiye_nur Kismetmira inşallah bende kız istiyorum ama henüz cinsiyet için küçük dediler bana ve hissedemiyorum bebeğimi bu da beni korkutup.
Ztbr Kismetmira benimde 1 yaşında kızım var 15 haftalık hamileyim doktor kıza benzetti çok şanslıyız bence hemn iki arkadaş hem kardeş olucaklar😍 benm aralarinda 1.5 yaş olucagi için çok daha fazla sevindim açıkçası kız olduğuna ikiz gibi buyucekler😍
GulinMert 14 +3 uz biz de şimdi doktordan çıktık. Benim doktorlar inatla cinsiyete bakmıyorlar. İkili test sonucumuzda yaş dolayısıyla risk çıktı . Bu gün gittiğimiz doktor diğer sonuçlar normal bence bir şey yok üçlü ve dörtlüyü yaptirirsaniz yine yaş sebebiyle risk fazla çıkacak , bu yüzden yaptırma bence dedi . Bence de sence dedim bende. 20. Hafta için detaylı ultrasona gün verdiler bakalım kısmet o zaman görürüz belki cinsiyetini