papatyapptya Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı .. doktora gittik troidim var dı tedavı gördüm ama sonrasında tekrar kadın doğuma gittim pco lu olduğumu iletti doktor , sizce bu uzun bir süreç mi olumlu sonuç alan var mı ?
Marayy papatyapptya korkma canım pkolu olup gebe kalanların sayısı çok fazla bende öyleyim ama bende hormon etkisi yok görüntü var usg de bende henüz kalamadım ama sebebi o değil çikolata kistim var yani içini ferah tut olmucak diye birşey yok
hatice5571 papatyapptya bende polikistik over hastasiyim korkma deminki kendi paylasimimda bende senin gibi düşünüyordum ama buradaki bayanlar sayesinde düşüncelerden kurtuluyoruz inşallah stres yapma üzme kendini hiç tez zamanda bebeğin olur insallah
papatyapptya Ayse08emre Marayy bana da infolic combi yazdı ama henüz almadım - hormonsal sorun yok ama seni iyi takip edecek doktor bul dedi devlet hastanesinde gittiğim doktor
Gokcen35 Ayse08emre merhaba. Süre geçmiş üzerinden ama bende de pco var ve inofolic combi ve glifor kullanıyorum şuan. İnofolic başlayalı 2 ay olacak yakında glifora da 1 hafta oldu başlayalı. Üzgünüm baya . Allah bağışlasın siz hamile kalmışsınız nasıl kullandınız ne kadar süre bunlar hakkında bana bilgi verir misiniz lütfen😔
papatyapptya hatice5571 inşallah isteyen herkese nasip olsun .. ama doktor o şekilde söyleyince bir an umutsuzluga kapıldım
sndsk @papatyapptya bende pco luyum 2 yıldır bizde çocuk tedavisi görüyorduk bi sonuç alamamıştım tedaviyi bıraktım instagramda gördüğüm bir macun sayesinde suan da hamileyim ilgilenirseniz sayfanın ismini verebilirim doktorum aşılama demişti yaptırmadım ve macunu kullandım elhamdulillah ise yaradı sayfayı incelerseniz çok fazla sonuç alan var.
hatice5571 papatyapptya kapılma kuzum kapılıp bilinç altına o düşünceyi yerleştirme inşallah bizimde bebislerimiz olucak allahım izniyle
sndsk @papatyapptya tabiki aynen öyle tedavilere dahi bi ton para döküyoruz çok makul bir fiyata almıştım gerçekten çok faydasını gördüm elhamdulillah şimdi bebeğimi bekliyorum. Daha 1 ay önce kullandım ilk kavanoz bitmeden hamile olduğumu öğrendim sayfanın ismi @macunhane instagram adresleri bu
Merilani Canım bende de pco var,doktorum çocuğun olur ama ne zaman olur bilinmez demişti, eğer yaşın 30 dan fazla ise bence vakit kaybetmeden aşılama, tüp bebek gibi tedaviler ile hızlı ve kesin sonuç alabilirsin;) ben tüp bebek ile hamile kaldım.
papatyapptya Merilani yaş olarak bilemiyorum ama daha 25 yaşındayım yaşın genç diyorlar ama 4 yıllık evli olunca artık istiyorsun iç güdüsel olarak
Merilani papatyapptya ozman tedavi ile bebek çalışmalarına başlayın , belki eşinde bir problem vardır, bence yaşadığın şehirde iyi bir kadın doğum uzmanından randavu alın derim.En azından yol yöntem gösterir ,kısa vadede bebeğine kavuşursun🙏🏼
papatyapptya Gamzeinci00 süper. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 🙏 umarim bizlerde çok uğraşmadan olur..
Gamzeinci00 papatyapptya inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bı de kafaya takmamaktan feciyo bence 7 ay boyunca denedik olmadı aman zaten olmuyo dedik çocuk ta istemedik korunmasız devam ettik sonuç 3 ay sonra hamileydim stres en önemli etkenlerden biri diyodu doktorum
papatyapptya Gamzeinci00 zaten en önemli etken kafaya takmamak ama işte toplum baskısı her girdiğin ortamda ne zaman ne zaman diye sorulması insanı daha çok yoruyor