cevrik Pink50 bi dk alttan muayene hiç oldu mu çatıya çıktınz mı? Ben bugün kontrolde söyledim baktı da siğile benziyo ama hpv değilmiş yani doğuma engel değilmiş. Normal yapabilirsin dedi çok sevindim Sizin de öyle bişey olabilir 😊👍🏻
Pink50 cevrik ayyy bnde cok sevindm sizin adinizaa. Hic olmadi çatı muayenem sdce usg ile bakti rahimin acilmaya baslamis dedi cati muayenesi haftaya yapicak sanrm
cevrik Pink50 nasıl sizde cildinizle aynı ton mu bi de tane tane mi. Hpv farklı oluyomuş karnıbahar gibi çok sayıda beyaza dönük filan. Farkediliyo demekki şekilleri Sizde de yoktur inşallah içinizi ferah tutun ben çok stres yapmıştım gidene kadar
Nur9286 Medinee23 bizde öyleyiz ya önden gidiyoruz 35 haftalığız ama 15 gün sonra alabiliriz dedi doktor 😏🥺
bsrsl_2016 Tezcan31 ay bizimde oyle olacak heralde. suan gece 12 itibariyle 35+5 oldum bugün kontrolümüz vardi 2 ekimde tekrar gidecegiz bebis suan 3 kg 40. haftayi beklersek bebek 4 kg yu gecer diyr doktor. 2 ekimdeki kilosuna gore 39. haftada sezeryan olabilirim..
Omerasafanne bsrsl_2016 ne yedin canım kilo alması için ben de 36 haftalığım ama bebeğim 1 hafta geriden gelmeye başladı nasıl kilo alabiliriz
Nur9286 Medinee23 kaç kilo bebişin bence biraz daha kalsalar ne olur ki 😂 sanki bırakmıyorlar çocuklar iyice gelişsin
Medinee23 Nur9286 şuan 32. Haftadayız ve 2500 kg ..ben diyorum oğlumda normal 4300 doğdu bi sıkıntı olmaz insallah diyorum ama doktor korkuyor😆😆😁
Omerasafanne Kimya ne yedin ne içtin canımmmm bende 36 haftalık 2.488 gram ben de kilo aldırmak istiyorum
Kimya Omerasafanne canım genetik. seninkinin kilosu da iyi çok düşük değil. Şekerli şeyleri kesmedim etkisi vardır onun da tabi.ben pek sağlıklı beslenmedim ondan olabilir.
bsrsl_2016 Omerasafanne genetik olduğunu duusnuyorum canim ya.. 29. haftada basladi onden gitmeye. ama benim farkettim bisey var kahvaltida Nutella tarzi seyler yemeye başladığımda sanki daha hizli kilo almaya basladi ama emin degilim tabi.. bn bimden peripella diye bi çikolata var o çok hosuma gidiyor cok yedim istersen dene bi
Nur9286 Medinee23 maşaallah ya 😁💕 ben hiç 4 kilo bi bebek doğurmadım😁 ama doktor biraz bıraksa bu sefer 4 e yaklaşacağız da bırakmıyor napalım sağlıkla gelsinler de gerisi boş
Pink50 cevrik kontrolüme 5 gun kaldi rengine hic dikkat etmedim elime geliyo hala hissediyorum. Bi an önce ogrenmek istiyorum