hatice5571 bende pcosum evlendim hamile kaldım hemen ama kalbi durdu sonrasında öğrendim pcos olduğumu VE 7 Aydır gebelik olmuyor tedavi gördüm üç ay yine olmadı en sonunda devlette doktor bana Küçükçekmece Kanuni sultan Süleyman araştırma hastanesi infertilite polikliniğe randevu alıp gitmemi önerdi aldım geçen gittim komple tahlil istiyorlar rahim filmine kadar senin ne dediğin önemli değil eşinden dahil tahlil istiyorlar ben hepsini yapmıştım başka hastanede kabul etmediler bu hastanede yapacaksın tahlil dediler araştırıcaz neden olmuyor pcos var ama başka nedeni var mı ona göre tedavi yapıcaz falan bence erkenden git dpktora ve kuzum ben netten macunhaneden macun aldım normalde 40 günde bir adet görüyorum ama macunu ilk ay kullandım 28. Gün ağrısız adetim oldu ikinci ayda adetin ilk gününden başladım kullanmaya adetin 9.günü yumurtlama gördüm tabi çatladıysa şuan adete 5 gün var hayırlısı olsun inş olmuştur bir Umut olmadıysa tedaviye devam araştır netten bizden daha kötü durumda olanlar düzene girmiş gebe kalmış bana iyi geldi inş sende kullanırsan ters tepki yapmaz her vücutta farklı reaksiyon gösterebilir