Gizemyucel Kızlar merhaba 7 aylık hamileyim eşim sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor gündüzleri işte olduğu için zaten görüşemiyoruz işten sonrada eve gelmiyor gec saatlere kadar Sizce kuruntu falan mı yapıyorum yada bu dönemde çokmu duygusal davranıyorum sizce napmalıyım
Samsun55 Gizemyucel bende o sebepten eşimle kavga ettim iki haftaya yakındır memleketimdeyim 😔 bende 6 buçuk aylık hamileyim
NaimeYilmaz Gizemyucel ayda yılda bi anlarımda her aksam nereye cıkıyor öle ? Ben eşimi kovalasamda cıkmaz her aksam
Ceyduygu Gizemyucel Benimkide öyleydi soyleye soyleye duzelttim haftada bir anca gidiyo bazen iki oluyo bisey demiyorum. Bi keresinde çıktım annemlere gittim ses cikarmazsan devam ediyo. Hala kizmasam gider hemen ama biliyo kavga edecegimizi
FurkanZeynepKarada Bende eşimle o sorunu yaşadım aynen memlekete gittim yeni geldim 5 aylık hamileyim Hepsi ayni galiba anlayamıyorum ki
Gizemyucel Hamileliğimin ilk aylarında evden dışarı cıkmazdı bi kac aydır yüzünü yatmadan yatmaya görüyoruz bi arkadası var tanıdıgım bildiğim sürekli beraberler sosyal medya olmasa haberim olmıcak nerde oldugundan
zlemAtAcar Gizemyucel önceden nasıldı ona göre değerlendirmek lazım. Eğer önceden böyle değilse 🤔🤔🤔 bu arada Can'ım erkekler bu gebelik sürecinde farklı bir psikolojiye giriyorlar. Ve bizde farklı bir psikolojide oluyoruz. Aslında bilmeden onları kırdığımız ya da anlamadığımız Zaman'lar olabiliyor. En kötüsü bu durumu farketmiyoruz. Ama şu varki eğer eş bu süreci sizinle birlikte yaşama başarısını gösterebiliyorsa o Zaman sizin yaptıklarınızı anlamdırabiliyor ve buna göre tepkiler veriyor. Örneğin geçen eşime işle ilgili birşey anlatmıyorsun Can'ım dedim. O da anlatıyorum ama çok umursamıyorsun bende sıkıldığını düşünüyorum Dedi. Hiç farketmemişim inan 🙈🙈🙈 ama eşim başından beri sürecin tam ortasında benimleydi. O yüzden daha anlayışlı oldu. Arkadaşlarıyla gezme olayına gelince ben kendim birkaç kez çık dışarı biraz kafan dağılsın diye söyledim. Arkadaşlarıyla plan yapıp çıktılar ama aklı hep bendeydi rahat edemedi.Toplasan üçü geçmez bensiz planlar. Ama bununla övünmüyorum. Rahatsız oluyorum. Çünkü hepimiz ayrı ayrı bireyleriz. Onunda kendine ayırması gereken bir Zaman dilimi olmalı. Keşke çıksa kafası dağılsa
Zhrnc NaimeYilmaz valla benimki de öyle Gecen zorla maça gönderdim git kafa dagıt hep calısıyosun yada evdesın diye Anca öyle çıkar yoksa çıkmaz eşim
Gizemyucel Şuan bile evde yok işten 7de geldi kapıdan bişeyler verdi girmeden geri gitti kaçarak evlendim ailemlede görüşmüyorum
Ayse_ Gizemyucel Allah yardımcın olsun çoğu erkek byle bende istemediğim için hep aramızda tartışma çıkıyor herkes evli kimsenin byle sorunu yok die bi erkek evine çoluğuna çoçuğuna vakit ayıramıyacaksa bekar hayatı gbi yaşamak istiyorsa ne diye evleniyorlar da insanların hayatını mahvediyorlar ne sanıyorlar evliliği 😔 Rabbim kalbini evime eşime çoçuğuma döndür die dua et Allah büyük
FurkanZeynepKarada Off canim dua et sen insallah esin de abartmış Baya baya seninde ilgiye Şevket’e ihtiyacın var her gece her gece neymiş bu
Ozteber Gizemyucel benim eşim dışarı ole çıkmaz genelde birlikte çıkarız nadir olsada arklarıyla çıkıyordu sinir oldum ben playstation aldim şimdi hiç çıkmıyo 😂 erkek milleti mac delisi oluyo ben faydasını gordum😊
Sempatik Gizemyucel canim bende 7sene önce kaçarak evlendim ilk zamanlar iyiydi ama alkol alışkanlığı vardi cok üzüldüm yiprandim bırakamadım seviyorum ailene gitsen nolcak kendimiz ettik dayağı yoktu şükür gece geç geliyodu takı 2sene önce beyninde tümör olduğunu ogrendi ve ondan sonra ne alkol ne sigara ne bisey şuan namz kiliyo 2senedir masallah subanallah rabbim sanada kolaylık versin hemen pes etme haklisin ama cok bekledim ben esimi ağlaya aglaya gecelri sabret.......
Snamp Ayse_ benim esimde öyle uzun yol şoförü 4 gun evde yok zaten geliyor 2 gun kalıyor onuda bize 1gününü zor ayırıyor hemen dışarı çıkıyor geziyor demiyor bunlar evde kaç gündür tekler bende aynı senin dediğini dedim madem böyle yapacaktın özgür olmak istiyordun niye evlendin bekar bekar gezseydin dedim
Tbrk Gizemyucel benimde esim kahveye gider. Oncedende giderdi. Problem etmezdim onunda kafasini dagitmaya ihtiyaci var butun gun iste. Ama hamilelikte hassas oldum sinirlenmeye basladim surekli gitmesine sncta ne zmn ne olcagi belli degil. En son dedim bn bi kac aya dogum yapicam ya dogumda bana bisey olursa, o zaman gorursun sen daha hala kahvelerde takil bnle vakit gecirme dedim. Smdi korkudan heralde biraz dank etti
Arasnannesi Tbrk canm ben bu kafa dagitma kelimesini hic sevmiyorum. niye kafa dagitcaklarki dagitcaklarsa birkikte dagitcas evlilik bi bunalimmi kafa dagitcalar. bizde dagitalim o zamn gece gezmelerine faln bizde yalniz cikalim olacak sey deyil 😒
Laleet Bunun bir de telefonunu elinden düşürmeyen versiyonu var 🤦🏻♀️ Tüm gün heyecanla işten gelmesini beklersin, gelir bu sefer de uyuyana kadar telefonunu bırakmaz.. Çoğu zaman düşünüyorum bana ne zaman sıra gelecek diye..
BRN Laleet demek ki yalnız değilim 😔benim ki de öyle ya geç gelir yada telefon düşmez elinden isyanlardayım
pamuksekerinannesi Kızlar gerçekten zor bişey yaşadığınız.. Allah yardımcınız olsun.. Ama ben deliyimdir.. Eğer ki yapma dediğim şeyi beni umursamadan yaparsa bende aynısını yaparım.. Yani kafasına göre çıkarsa dışarı benim rızam olmadan bende çıkarım bakalım bi daha çıkabiliyor mu😡
betulkaya Mesala pembe yalanlar sancım var cok rahatsızım bugun cıkmasan Allah korusun kötü birşey olmasın gbi şeyler yani yanında tutucak tekrar sana alıştırıcak bahaneler cünki arkadaş cevresine o coşkuya başıboşluga alışırsa sonrası iyi olmaz Allah yardımcın olsun benimki telefonunu eline aldıgında ben türlü türlü dişüncelere kapılıp üzüyorum kendimi
Burcum Eşinizle bu konuyu konuşmuyor musunuz? Ben asla izin vermezdim. Yani arada çıkar tabi de ne demek kapıdan aldıklarını ver geri git. Bu normal değil. Alın karşınıza konuşun. Baktınız hala devam ediyor o zaman siz de çıkın dışarı. Böyle şey olmaz anlaması lazım anlamasını geçtim ne münasebet yani böyle evlilik mi olur?
NaimeYilmaz Zhrnc Her insan bir degl ıste Kayınvalıdemden Allah razı olsunki eşimi böyle yetiştirmiş oda şuan kendi ailesine bağlı cok şükür temelden gelıpr bazı seyler benmde erkek cocugum olucak ınsallah babasına benzer benm gelınımde bana bole dua eder 😊