Mrlyldrmmm Foto03 erkeğe benziyo mu denildi yoksa kesin erkek bak bu pipisi falan diye gosterdiler mi😃
Foto03 Elif_murat oda takımını Allahtan beyaz renk aldım mobilyalarını 😄 geriye kalan herşey mavi 😄 Son gelenleri burdan aldıklarımı göndericem iade olarak. Ama turkiyeden aldıklarım elimde patladı 😄
Kahramanandmom Foto03 saka olsun lutfennnnnn 🙊🤦♀️ Korkmaya basladim turkiyede erkek denildi burdada erkek dediler 🤦♀️ Bir dogarmiss kiz 😂😂😂👍👍👍 ayyy ne guzelll
Cansu85 Foto03 Belki kız dyen doktor yanılıyordur. Eminde olamaz insan ya hangisi doğruyu söylüyor diye. Bence ortak renklerden al herşeyini en garantisi ben öyle yapıyorum 3 dr da erkek demesine rağmen.
Eminehmc minolak Benimde 5.aya kadar erkek denildi hep ama ondan sonra bi daha hiç sormadım şuan 38+3 haftalığım geçen hafta sordum aklıma bi şüphe düştü doktor bu saatten sonra belli olmaz dedi şuan bende merak ediyorum ne doğacak bakalım 😄😄
Asyagizem minolak ay benim de en korktuğu. Şey inan o kadar anlatıyorlar ki çevrem bunlsrı öyle birşeyi olursa şok geçiririmmmmmm ama sağlık olun napabiliriz
Lolalay 12. haftada kiza benziyor dendi. 16. haftada erkek ama ayrintiliyi bekleyin dedi doktor. 2 hafta daha sabirsizlikla bekliyoruz 🤗
Esraesrasoner minolak benim akrabam iki çocuğunda da 9 ay kız dediler isim hazirladilar eşyalar vs ikiside doğumda bir geldiler erkek 5 sene ara ile farklı hastaneler ama çocukları utangaç herhalde hiç görülmemiş şimdi 3. Yu doğurdu yine kız dediler şükür ama bu sefer gerçekten minnak prensesimiz geldi 🤩
minolak Esraesrasoner sağlıkla büyüsün inşallah kız erkek ayırt edilmez ama son andada şok olmayalım ya kızım diyemiyorum dünden bu tarafa karnımdakine🤣
SuleDoruk minolak benim de eşimin kuzeninin karısı ankara büyük doğuma gidiyordu. 9 ay boyunca erkek dediler. Doğdu kız 😅 bir süre herşeyi mavi oldu prensesin 🤗
minolak haklisinesracim yok canım bir oğlu var zaten 6 yaşında çok kız istediler bebek kızza dönüşmüş resmen🤣
Esraesrasoner minolak evet her şekilde Allah'ın hediyesi ama biz ailecek şok olmuştuk ama nasip herşey ablamda elbet oğlum demiştir karnında iken ama kız geldi 😍
minolak Hakbas2020 13. hafta da erkek dedi hatta bunlar bir oğlu olduğu in üzüldüler baya erkek olmasına ayrıntıdan çıkınca aramıştım kesin erkek demişlerdi