minolak merhaba bayanlar bugün şok edici bir olay oldu çok yakın arkadasım 9 ay boyunca erkek diye dolaştı bebeği bugün kız geldi şok olduk bizimkide kız son 1 ay kaldı korkuyorum değişirse diye herseyi hazır yinede hayırlısını diliyorum🙈☺️
Ayta minolak aboo o nasil oluyo anlamis degilmim sonucta kontrollerinde doktor görmiyomu pipisini benimde simdiye kadar hep erkek denildi bakalim doguma kaldi son 1 hafta
Iremgokce minolak ayrıntılı ultrasona girmişmiydi orda çok ayrtıntılı şekilde görüyolar diye biliyorum
Foto03 minolak benimde hel erkek denildi şuan 26+1 ve kız olduğunu öğrendik biz şok 😂 herseyini almıştık bide 😂
Eminehmc minolak Benimde 5.aya kadar erkek denildi hep ama ondan sonra bi daha hiç sormadım şuan 38+3 haftalığım geçen hafta sordum aklıma bi şüphe düştü doktor bu saatten sonra belli olmaz dedi şuan bende merak ediyorum ne doğacak bakalım 😄😄
minolak Mucize_istiyorum22 😂😂😂 dünde duyan beni aradı bu teklifi sundu eşyaları beşikleri değişin diye Allah bilir tabi ama değişmesin ya hayırlısını diliyorum ☺️
Turkanoruc94 Ayta ay vallha beni telaş sardi 10 guj sora dogumum var ve banada erkek dendi inşallah yanılma olmaz her şeyimiz hazit
Ekimmeselesi @Mucize_istiyorum22 eski zamanlarda normal bir durumda şu an tıbbi ürünler cihazlar o kadar gelişti ki renkli ultrason testler vs. Büyük konuşmayayım ama böyle bir durum ile karşılaşsam DNA testi yaparım. Zaman öyle bir zaman ki en prestijli hastanelerde bile skandallar oluyor bir dünya valla insan şüpheye giriyor.
minolak Ekimmeselesi çok haklısınız ama bebek direk kordon kesilmeden söylenmiş doktor bağırmış bu bebek kız diye 35 yıllık meslek hayatımda ilk defa başıma geldi demiş çok utanmış doktor
haklisinesracim Tek 1 doktor erkek dediyse başka doktora görünmediyse o doktor anlamamış olabilir. Ama 2 3 tane ayrı doktor cinsiyeti söylediyse doğrudur. Ben de korkuyorum benim bebeğime 3 ayrı doktor kız dedi biri 17. Haftada renkli baktı biri ayrintilida baktı diğeri de devlet hastanesinde takipli olduğum doktordu. Ama doğumda erkek olursa ben de acaba karıştırdılar mi bu çocuğu diyebilirim yani...
El_mu Eneeee büyük şok bu subhanAllah gecen aylarda benım arkadasda anlattı 3 kızı var 4.çocuğu na erkek dediler sonra dogru kız ay ne buyuk travma
Ozlembjk Ahaha tek ben değilmişim demekki benimde doktorum 14.haftada Erkek demisti ondan sonrakilerdede göstermedi pozistonu ters falan denildi sezeryan ile ameliyat oldum ve ben tektim orda doktor bana dedi gözün aydin kizin oldu ben şok tabi tek olmasam derdim bu benim degil falan 😂😂 ama nasip işte bi oglum vardi kizimda oldu iyikide oldu ve nasip 3.cocugumda Erkekmiş ve şuan yinemi acabami diyorum insanin basina gelince korkuyor haliyle ama en onemlisi kiz olmus erkek olmus rabbim hayırlısını ve sagliklisini versin
minolak daha detaylı yazayım kızlar arkadaş bir özelde birde devlette gidiyordu kontrole birde ayrıntılı ultrasonda radyoloji doktoru gördü 3 ü de erkek dedi bugün kız geldi😁arkadasım sezeryan oldu belden uyuşturmalı iyikide öyle olmuş doktor görünce bebek kız annesi deyip göstermiş oda çok şaşırmış
haklisinesracim minolak ya aklıma şey de geldi hani bazı insanlar illa erkek olsun istiyor ya acaba 9 ay boyunca bilerek erkek demiş olabilir mi 😄 bilemiyoruz m çok enteresan 3 doktor ayrıntılı filan hepsi mi kordon la pipiyi karıştırdı
minolak haklisinesracim yok canım bir oğlu var zaten 6 yaşında çok kız istediler bebek kızza dönüşmüş resmen🤣
Mrlyldrmmm Foto03 erkeğe benziyo mu denildi yoksa kesin erkek bak bu pipisi falan diye gosterdiler mi😃
Mrlyldrmmm Foto03 erkeğe benziyo mu denildi yoksa kesin erkek bak bu pipisi falan diye gosterdiler mi😃
minolak Hakbas2020 13. hafta da erkek dedi hatta bunlar bir oğlu olduğu in üzüldüler baya erkek olmasına ayrıntıdan çıkınca aramıştım kesin erkek demişlerdi
Terspektif Tövbe Allah ım şoka bak resmen travma 😂 evladın kızı erkeği olmaz filan tamam ama insan gerçekten şüphe eder bu benim mi diye 😂