uyanikkeda11 Hilal53 iyi canım 1 ay küvezde kaldı annesi hergün süt sağdı götürdü hastaneden çıkınca da inatla emzirmeye alıştırdı ve şuan gayet iyi. Hiçbir sorunu yok
Hilal53 uyanikkeda11 Masallah ya ne guzel bende kavusurum insallah hemde 1 ay kalmis diyorsunuz baya kisa bi surede toparlamis demekki bebek kendini
gizemmm Annem 8 aylık doğmuş. Üstelik annemin ikizi de var dayım. :) 51 yaşında :) 51 senedir yaşıyor Allah’a şükür 😄
Rapunzel2019 denizadaalpp Tamamen batıl inanç bence. Çok saçma geliyor. Bunu bende duydum çevremde sözde çift rakamda doğan bebek yaşamazmış. Komik bir düşünce. Allahım sağlıklı ömür versin inşallah.
SulenurK2858 Sen içini ferah tut Allah ne derse o olur, benim görümcem 7aylıjken Doğum yaptı şuan çocuğu 2ye gidiyor maşaAllah doktorlar onu yapma bunu yapma diyerek insanın içini karartıyor
Mrymkerem denizadaalpp ben daha yeni 35+4 doğum yaptım bir sıkıntı olmuyor.. daha küçük de doğanda var tanıdığım rabbim gün vermişse yaşıyor..
kubra6495 denizadaalpp ben 8,5aylık doğmuşum 😅 banada teyzelerim kendi aralarında anneme babama sölemezlermiş yaşamaz ölür diyolarmış babam hep söyler sürahi kadar boyun vardı diye ama Allahın izniyle herşey olur dua edin bol bol 🤲🏻
bsratoprak denizadaalpp ben 32 haftalık 1900 kg doğmuşum küveze bile gerek görmemişler ki bundan tam 25 yıl önce. Yani Allah ömür verdiği müddetçe inşallah yaşar ve bunu Allah’tan başka kimse bilemez😊Rabbim bebeklerimize hayırlı güzel ömürler versin💕