Merrvee Kızlar kaçinci haftada sezaryen olacaksiniz, bnmde sezaryen kaçinci haftada aliyorlar merak ediyorum
Cnncyn Muallimehanim seni az çok burada takip ediyorum.sıkıntılarımız çok yakın seninle psikolojik olarak.ben 19 Eylül de doğumum olacak sezeryan.swnin Doğum ne zaman canım
Muallimehanim Cnncyn Eğer sezeryan olursam doktorum 15 ekimde alalım demişti. Cuma günü kesin karar vericez 😬 seninde mi tansiyon sorunun var
Nurtube 5 litre su iç günlük mutlaka. İki kahve. Çıkınca kendini üşütme sakın. Acısı sonra çıkıyor. Korkma 1 haftada toparlıyorsun. Toparlayamasam ben toparlaysmazdım. İlk günler sürekli ağlıyordum. Yanında mutlaka biri kalsın. İlk zamanlar zor oluyor
Durubebek nefesssss bende 27 sinde olucam ama çok mantıksız bir rahatlık var üstümde 😆ne olacağını bende bilmiyorum ama yüzünü gözünü öyle merak ediyorum ki
Elisatubis Durubebek benimde ikinci doğumum sezeryan olacağım 3 ayım daha var kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar acaba
Dilara1234 nefesssss bende iki tane sezeryan oldum canım hiç korkma güzel geçiyor herşey sadce ameliyattan sonra dikişlerine dikkat et ve bol bol kahve iç rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Leyla9292 nefesssss rabbim hayırlısı ile ayağa kalkmayı nasip etsin.sağlık la alırsınız kucağınıza evladınızı.darısı bana da yarabbim aralık biran önce gelse😁😁💚
Leyla9292 nefesssss en iyi yöntem bol bol yürüyün yürüyebildiniz kadar ne kadar hareket etmeye çalışırsanız bu sizin için daha iyi olacak.ve su su bol bol için ki idrara çıkıp narkozu atarsiniz.
Cnncyn Muallimehanim hastane fobisi ve panik atak tarzı bşrsey var cannım.inşlah doğumum güzel geçer korktuğun gibi geçmezse buraya umut olsun diye yazacağım inşallah
Fatmanurars nefesssss 3 gün önce sezeryen oldum ☺️ Sakin olun gerçekten korkulacak birşey yok zaten ağrısız bi bakmışsınız bebeğinizle odanızdasınız 😁
Btl1995 Seyuba aynı gun doğuruyoruz 🙋♀️😁 sabah 8dr yatisimiz yapilacak cok heyecanliyimmmm coooookkkkkk. Bide korkuyorum tabi 😪
Muallimehanim Cnncyn Aynı benimde öyle. İnşallah çok güzel geçer doğumunuz. Bende sabırsızlıkla bekliycem hikayenizi ☺️
Burcu16 nefesssss girmeden önce ameliyata akşam bi saat veriliyor o saati doldurmadan kayısı kompostosu için ki kolay gazınız cıksın bi