Gmzli21 Selam güzel anneler nasil geciyor hamilelik artik yaz bitti bitiyor insallah kavusmalara az kaldi hazirliklar eksikler ne durumda☺️ Ayrica bez biberon deterjan markalarinda en katkisiz olarak önerebileceginiz markalar var mi? ☺️
Ays007 Gmzli21 Çok şükür sağlık problemimiz yok sadece bel ağrısı var eşime masaj yaptırıyorum hergün 🤣🤣 Alışverişe başlamadım daha siz başladınız mı 🥰
Bnbrnnym Gmzli21 27+4 olduk bankacı olduğum İçin sürekli oturmaktan kaynaklanan kaburga batması çabuk yorulma dışında bi şikayetimiz yok. Alışverişe başlamadık henüz 1 çorabımız bile yok 🤩
Evinanne Gmzli21 evet az kaldı canım inş Aralık sonu gözüküyor bizimde 🌸 kıyafet alışverişini yaptık bakım ürünleri kaldı odasını aldık inş ay sonu gelcek kendi odama da beşik Almak istiyorum ama ne alıcağımı henüz bilemiyorum bakalım🤷🏻♀️
kevserk Gmzli21 yavas yavaş ilk basta giyeceği kıyafetleri tamamladim ama hala eksikler var. Bez sleppy, deterjan green clean, biberonda ise philips aventte karar verdim ☺️ Su an besik ve araba için bütçe ayirmaya çalışıyorum ☺️
Ebruili Ays007 yavaş yavaş alışverişe başlıyorum Anneler, indirim fırsatlarını artık kaçırmıyorum ☺️☺️ Giysi alışverişini kış giysileri tam olarak çıkmadığından 1 ay sonraya saklıyorum. Bu akşam eşimle Dalan Roxy deterjan almaya gideceğiz 😊😊 biberonda galiba Avent ürünlerini alacağım
Gmzli21 Ays007 benimde ayni sekilde belim sirtim agriyor cok oturamiyorum birde ayak bileklerim agriyor cok gezince bu hafta basladi bunlar🙈
Gmzli21 Ebruili ben kiyafetler hallettim aldim alacaklarimi geriye sadece Park yatak dolap battaniyeler havlusu ve biberon bez islak mendil deterjan vs seyler kaldi kendim icin de ufak tefek hastane icin gerekli seyler☺️
Ays007 Ebruili Ben daha başlayamadım ya kaynanamla gidicem daha erken diyo biraz büyüsün gidelim diyo 😭
Gmzli21 Ays007 24+6 erken dogum riskim de oldugu icin daha fazla agirlasmadan hepsini halletmek istiyorum artik yavas yavas tabi insallah vaktini bekler vaktinde gelirler🙏💗
Gmzli21 Ays007 bende onlari bekleseydim dogumuna heralde 1 hafta kala anca cikardim her carsiya cikmam da tek tük tek tük öyle almistim gecen hafta da toplam kislik kiyafetler aldim iyiki de halletmisim. Daha bir sürü isi var yikamasi ütülemesi yerlestirmesi derken vakit cabuk geciyor☺️
NurBulut96 Herşeyi hazır bebişin doğum çantasını hazırlamak kaldı kıyafetleri yıkayıp ütüleme ve yerleştirmek 🙂
NurBulut96 Ben 28+1 deyim 8 Aralık gösteriyor tarihi 🙂 tabii bu tam 40 haftalık hesaplama daha önce gelmek isterse paşa bilemiyorum 🙂
Guligul Aralik anneleri surekli bu baslikla post aciliyor. Lutfen once eski acilmislara bir bakinin. Her gun yeni bir aralik annesi postuna denk geliyorum artik nerede ne okudum nereye ne yazdim hatirlayamiyorum.
Thrmt_19 Merabalar 26 haftaligim bende bebek alisverislerine yeni basladim. Netten guvendiginiz siteleri burda yayinlarsaniz sevinirim. Hayirlisiyla 3 ayimizda gecse bebislerimizi kucagmiza alsak😍😊
filiz08 Bende 23 haftalığım atalık sonu gibi olacak doğum.Şu anda hiç bir şey almadım 7. Ayın bitiminde büyüme oranına göre alırım diye düşünüyorum.bebiş çok alt tarafta olduğu için zorlu geçiyodu ama şimdi biraz dolanmaya başladı da rahatladım.
Tugbayucesoy filiz08 benim bebeğim de aşada 28+1haftalik hamileyim gittikçe yürüyemez oluyorsun canım tam agirlasmadan hazırlıklarını tamamalamaya çalış ben şimdi bile çok zorlanıyorum alisveriste
Derderya Bende 25+4 um hemen hemen herseyi hazir besigi nevresimleri falan yok fazla kiyafet almadim kisin evin icinden cikamicaz zaten yaza kadar yurusemde yurumesemde ayaklarim cok sisiyo ve kaburga batmasi var bndede hayirlisiyla bi an once dogurruz ins kntrollerimde hep ozele gidiyorum ama dgum biraz pahali oldugu icin cok kararsizim devlet ozel siz hangisini tercih etceksiniz
Gmzli21 Derderya Dediginiz gibi evde olacagimiz icin bende cok sey almadim. bende kontrollere hem özele hem devlete gidiyorum dogumu özel de istiyorum ayni hastanede 1.5 ay önce arkadasim dogum yapmisti ondan sonra ücreti yükseldi diye duydum birdahaki kontrolde sorcam bakalim