1Tecrubesizannee Beklenenan tesadufler guzel dostluklari getiririr 😍 sadullah efe koyacağız Allahın izniyle canim
Beklenenan 1Tecrubesizannee bende efe ismini çok istemiştim ama gorumcemin oğlunun adi efe olunca olmadı 😄
UmmuEbrar Acelyae bende de oluyor aynisi bana da dedi doktor ekim in sonlarına dogru kasımın başı. Ozellikle karin da sertleşme cok yaşıyorum son zamanlarda.
Asyayanc_18 Sadiyy35 en son doktorum öyle demişti şuan ne bende bilmiyorum haftaya kontrolüm var o zaman güncel olanı öğrenirim inşAllah 😂
1Tecrubesizannee Beklenenan belki abartıyorsun dersin ama bende eymen cok istemiştim eşim cok uzun olur o zaman dedi 🤣
Beklenenan 1Tecrubesizannee doğrudur ikisi de güzel isim bana göre :) sağlıcakla gelsinler de gerisi hallolur inşallah bugün gene randevum vardı her şey yolunda bin şükür ama artık git gel çok yoruluyorum
Bebek33 Melek42 banada aynısınındedi hem kilo olarak hem de boy olarak önde bide kafası iri dedi acaba erken mi olacak
1Tecrubesizannee Beklenenan evettt t ntsdeyim hatta şuan rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah