mmerve1507 Zeynepyesim koyuluyor demişsiniz merak ettim o ot kaynatılıp içilmiyor mu yoksa nereye koyuluyor?
Zeynepyesim mmerve1507 o kuru onu suya koyuyosunuz aciyor o cicek acildikca rahim de açılıyor canim ama once sancin suyun gelmeli rahim acilma asamasina gelmelisin
Kumru_ Zeynepyesim Ben de araştırdım video falan izledim ama hayatta cesaret edip yapabileceğim bişey değilmiş onu anladim😅Doğumdan daha korkutucu geldi bana
Deletedmom3 Zeynepyesim valla cok kisi taniyorum 9 ay yüzüp pilates yapip perine masajiyla merdivenle açılma saglayamayan maalesef şans işi birazda genetik ilk dogumda cogu kisiye epizyotomi uygulaniyor
Zeynepyesim Deletedmom3 evet evet herkesin bünyesi yapisi doğum hikayesi kendine has kendine özel önce saglik ve elimizden geleni biz yapalim sonrasi kismet şans rabbim en hayirli olani nasip etsin🤲🤲
FSCMK Zeynepyesim vallahi yorgunluğumu alıyor duş bütün yüküm sanki gidiyor gibi sadece yarım saate yakın banyo oturup vucüdüma ılık suyla masaj yapıyorum doktor çatın iyi çok güzel Doğum yaparsın dedi inşallah
Ozden_ozkan Zeynepyesim ben 12 haftalık hamıleyım canım ama doktorum bana şimdiden perına masajını soyledı son ayında yapmanın Doğuma çok faydası varmıs
Zeynepyesim Ozden_ozkan aynen bende artik basladim bakalim insallah yapabildigim kadar normal cok istiyorum
Gsdebal Mirayemir perine mesajını siz yaparsanız kendinizi kasarsınız eşinizin yapması daha rahat olur bence