Zeynepyesim Merhaba hanimlar 36+4 deyim heycanla oglumu bekliyoruz perine masaji yapan varmi aranizda faydasini gören? Normal dogum icin simdiden hurma yürüyüş basladim baska ne önerilir:)🙏🙏
Mirayemir Zeynepyesim perine masajina nedense cesaret edemiyorum bi turlu sicak dus ve dusta bele kasiklara masaj, squat, merdiven inip cikma, korunmasiz iliski kolaylik sagliyo diyolar ama hepsine bende baslamadim henüz
Ryhnn Zeynepyesim bende denemek istiyorum gebe okulunda hatta çok konuştuk ebe söyledi ama sanirim tam anlamamışım platrd topunda oturuyorum zaten devamlı hareketiyim merdiven inip çıkıyorum hergun yürüyorum zaten bakalim
FSCMK Zeynepyesim 37+6 haftalığım hiçbirşey yapmıyorum sadece 2 güne bir ilişki dışında hurma evde var ama canım istemiyor yürüyüş yapmak istemiyorum sadece şu 1 2 haftadadır banyoda yere oturuyorum sıcak suyu açarak yarım saat vucüdümü yıkıyorum ayaklaraıma masaj yapıyorum Ödemden şiştiği için bu kadar bunun dışında yaptığım bişey yok
Kumru_ Zeynepyesim Ben de araştırdım video falan izledim ama hayatta cesaret edip yapabileceğim bişey değilmiş onu anladim😅Doğumdan daha korkutucu geldi bana
Yigido Ya bende meryem ana otu diye bisey duydum bi kac potta hastanede suyun icine koyuyormussun o açılınca acilman oluyormus bakalim bende deniyecem umarim ise yarar
Zeynepyesim Yigido evet o ot suyun ve nişan geldigi zaman koyuluyor bende aldim eger suyum eşim gelirse koycam
[silindi] Yigido umarım işe yarar fikrinde olunca işe yaramaz hanımefendi. İnanmak önemli. Aklınıza hemen dini boyutunu almayın. Her ne olursa olsun bir şey olmasını istiyorsanız ilkin ona inanmanız gerekir☺️
pyymamm Yigido geneldehacıdan getirtiyolarmıs türkiyede yetişmiyomuş benzer bi otu meryemana otu diye satıyolarmıs bilginiz olsun
Ekim8 Mirayemir ben eşimle iki kere birlikte oldum onun dışında olmadı sağ olsun eşim çok anlayışlı her konuda bazen kardeş olduk diye istersen gel diyorum yok hayatım sen iyi ol yeter bana diyor annem vefat ettiği için piskolojik olarak çok kötü durumdayım bir türlü toparlanamiyorum
Zeynepyesim Mirayemir cok tesekkur ederim merdiven inip cikmayi denim perine icin bugday yağı aldm doktorumda onerdi ama cesaret edemedilk bizde
Gsdebal Mirayemir perine mesajını siz yaparsanız kendinizi kasarsınız eşinizin yapması daha rahat olur bence
Mirayemir Ekim8 iliski biraz sikintili bende idrar yolu enfeksiyonu oldugu icin pek istemiyorum ama esimide geri çevirmek istemiyorum korunmasiz iliski rahmi yumusatiyo diyolar denemek isterseniz eger
mmerve1507 Zeynepyesim koyuluyor demişsiniz merak ettim o ot kaynatılıp içilmiyor mu yoksa nereye koyuluyor?
Mirayemir Zeynepyesim kesinlikle squat da yapin ben pek beceremiyorum ama oldugu kadar bide bol bol nefes egzersizi yapin olumlu dusunun bebisinize guzel mesajlar yollayin inanin cok rahatlatiyo ve bacak kalca acma germe hareketlerini de oneririm
Yigido [silindi] ya tabikide orasi oyle her soylenenenide uygulamak istemiyorum ama bunu cok duyduğum icin yapmak istedim
[silindi] Yigido bende yapmak istiyorum ama işe yarayacağına inanıyorım 😍 sizde buna tam teslim olun ki işe yarasın😍😍