Ezgimrt1 Kızlar 23+6 olduk kızımlaaa 🌸 sizin doğumlarınız ne zaman bizim doktorumuz Aralık sonu alırız dedi sezeryan düşünüyorum 🙏🏻
Gul_ Ezgimrt1 insallah normal olursa 12 aralik doğum 27+4 haftaligiz ama sezeryan olucak muhtemelen daha erken gelir ogluşum💙😍
Edaaks Ezgimrt1 ayy bu konuda inan tam net bilgim yok çok garip değil mi 🤭 Geç döllenme olduğundan son regl tarihime uygun değil zaten 🤷🏻♀️ Şuanda 25-26 hafta arası biliyorum.
begrich Hilaldenerieser biz de 26+4 üz. Eşimin Doğum günü 10 Aralık inşallah aynı güne denk gelir hoş olur bence ☺️
Yldzzyldzz 25+4 üz biz de 💙 doktormla doğumu konuşmadk daha ama uygulamada 26 aralık görünüyo 🥰 keşke az daha beklese de 2020 de olsa diyorm ama 🤣
Ayka9191 26 hafta 🙏🏻🙈 Alishverishe bashladiniz mi ya da ne zaman dushunuyorsunuz aralik annelerii ? 🎀
MucizeDuam Ayka9191 Canım ben benek odasını aldım kıyafetletini falan da aldık az bişey kaldı alınmadık şeylerim bide bebek arabası kaldı işte hayırlıca alalım inşallah kucaklarımıza🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gizemabc Ayka9191 ben de 25+5 haftalık hamileyim. 1-2 aydır alışveriş yapıyoruz. Bence siz de yapmadıysanız başlayın yavaştan insan ağırlaşıyor, enerjisi kalmıyor
Ayka9191 MucizeDuam Gule gule kullansin 🙏🏻 Bende istiyorum ama daha erken diyolar.Ama dopplerden sonra basliyicam.Sonra agirlasirim yapamam