PembeKoala Fasulyem22 visko değilde pamuk daha çok tercih ediliyor ben yorgancıya sorucam onlar ölçüye göre sünger kesiyorlar aynı hazır yataklar gibi oluyor sanırım ondan yaptırıcam en serti o gözüküyor yumuşak olmaması lazım
Essrakk Melisbol içinde yumuşak bi yatağı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ekstradan reflü yatağı gerekir mi ben de anne yanı almayı düşünüyorum
Fasulyem22 Essrakk benim alacağım beşik reflu için eğiliyor ama salon için alacağım babay nest gibi kullanmak için
GulinMert PembeKoala yeğenim 1 şu sonra doğum yapacak kısmetse o aldı Karaca dan almış uyku seti diye geçiyor. Benim de park beşik hazır doğum yaklaşınca ben de alacağım insallah
PembeKoala GulinMert peki uyku setinin ölçüsü yatakla birebir aynımı yani ben 70x120 ölçüsünde bulmakta zorlanıyorumda acaba yanlışmı bakıyorum
GulinMert PembeKoala sordum şimdi yatak 70 e 110 galiba diyor alırken park beşiğe uyar demişler ölçüsünü bilmiyormuş
Fasulyem22 PembeKoala almadım ama alacağım bu yanında örgü ile ceviriyorlar ya o bana saçma geliyor devrilir çocuk biraz büyüyünce çeker yüzüne getirir gibi geliyor
tugcakkn PembeKoala yok kenarlık vs almadım bi çarşaf aldm.kenarlık park yatak için çok kullanışlı olmaz ilk başlarda diye düşündüm yattığımız yerden kontrol etmek için vs sık sık bakmamızda fayda var tabi.