fadimeozbas @Deletedmom00170 🙏🏻 Arkadaşımlar korunuyordu kız hamile kaldı delikmiş🤷🏻♀️ Mesela yani Rabbim zamanını biliyor
Musel fadimeozbas nasip işte birde diyolarki ilişkiden sonra kalkmayın etmeyin alakası yok rabbim nasip ettiyse amudada kalksan o olur
Musel Deletedmom00170 evet ilişki oldu her gün denedik şimdi o kadar değişik ki vicudum adet olmaya 1 hafta kala akıntım olurdu hemde çok yoğun ama şuan yok göğsüm ağrırdı ama şuan yok hissettiğim sadece başım çok ağrıyo vicudum çok halsiz sürekli yatasım var bitkinim yorgunum
3melekannesi Musel benim belirtimde baş ağrısı oldu iki gün ağrı çektim ilaçda almadım vardır die bir tek belirtim baş ağrısı oldu hatta nettede baktım gebelik yaparmı die☺️
fadimeozbas @Musel Aynen öyle düşün yani suyun altındayım akıp gidiyor ve ayaktayım ama Rabbim zamanı diyorsa engel olamıyorsun
Musel fadimeozbas aynen öyle allah isteyen herkese nasip etsin ben evlendiğimde istemiyodum hatta afedersiniz ama eşim korunmak istemedi 1 kereliğine kabul ettim dua ediyodum içimden inşallah tutmaz allahım diye şimdi yalvarıyorum olsun diye
Tuba-25 Musel canım nacizane tavsiyem uzun zamandır deniyormussun ancak etrafımdaki herkesten ve birkaç doktordan hergün yapmak yerine bir gün ara vererek ilişkiye girmenin daha dogru oldugunu söylemişti. Erkeğin spermlerinin kalitesi icin. Biz öyle denedik cok şükür 3.denememizde hamile kaldım. En kısa zamanda güzel haberler almanı dilerim 🙏🏻
Blackkcat Musel bana da giriyor o kasık ağrısı yumurtlama dönemlerimde 3-4 gün sürüyor sonra geçiyor,geçmiyorsa belki hamilelik belirtisidir canım,martta kürtaj oldum o zamandan beri yumurtlama günlerim senin dediğin gibi oluyor
ebis Musel arastirmisiniz okey ama Deneyiminiz varmı iki kez çatlama oldumu daha öncesinde? Eğer olduysa yumurtlamossinizdir. Ama adete yakın bi zaman. 3 buçuk yıldir o testleri kullandim 3.hamileligim hiç iki kez yumurtlama dim adete yakın pozitif çıktıysa direk hamileliğimi oğrendim. Belirtileriniz gebeliğe yogunlastiriyor insanı. Ozaman belirtileriniz pskolojik gebelik testi yapmaktansa yumurtladim diyorsunuz. siz bilirsiniz geçmiş olsun.
spiker_anne Musel Canımın içi programı anca çözdüm ben mesajlara cevap verm yerini buldum 😂 Çok dua edicem sana söz veriyorum ❤❤❤
Musel spiker_anne çok teşekkür ederim çok saolun inşallah bütün hamişler sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına ♥️