Smraozn12 Symsglm normalmiş cnm öle duydum bnde ama sen yınede doktoruna danış cok olursa. Bnde gecen yataga sırt ustu yattm yastıgmı iyce asagı indirdim bebişin oldgu yer semsertti zaten Bi baktm dalgalanma oldu baya. o an cok duygulandım ilk defa böle net bişi oldu cunkü cok mutlu oldm 😂
bhs08 Ilknur_emin günaydın 17+3 olduk bizde oğlumla hareketleri hissetmeye başladım çok şükür sadece beni sola yatma olayı bitiridi onun haricinde gerçekten hamileliğin 2. Trimesterı rahat geçiyor demişlerdi cidden öyleymiş 🙏🏻
Ilknur_emin bhs08 evet canım sola yatmaya çalışırken omzum çürüyor resmen doktorum da sağ sol yat tek sola yatma dedi bebek rahatsız olunca artık seni uyarır dedi
Busraylmz Busraylmz Çok zor gidiyor hala mide yanması ile mücadele ediyorum . Doktor günde yarım saatten fazla yürümeyi yasakladı, düşük riski devam ettiği için . Ye , iç ,yat yapıyorum şiştim valla 🙈
2cocukluana_ 16+4 benim de seyreme diyorlar ya onu yaşıyorum sanki ama tam hareketini hissetmiyorum bazen yatakta gerinme hareketi yaparken sanki karnimin içinden bişey yirtiliyomus gibi aciyo sizin de öyle oluyor mu
Symsglm 2cocukluana_ olmuştu ama öyle elini kolunu uzatıp gerinmemek lazımmış bir daha yapmadım. Elimizden geldiğince hangi harekette ağrı sızı oluyorsa onu yapmamak gerek
Ecrineslem Symsglm bende öyle alerji mahvediyor burun tıkanklığı gece zorluyor sen alerji ilacı kullanıyormısn
Symsglm Ecrineslem geçen haftalarda kbb doktoruna göründüm narivent diye bir ilaç verdi bitkiselmiş ve gebeler kullanıyormuş diye.ne olur ne olmaz dedim kullanmadım.ama yarın gidip alıcam burnumun kanaması beni korkutmaya başladı artık. Sen herhangi bişey kullanıyor musun ?
vissnelinutella Ilknur_emin son 3 4 gündür ıslandığını hissediyorum o yuzden tedirgin oldum ben biraz 😣
Ilknur_emin vissnelinutella canım terliyor olabilirsin sıvı gelse içinden sıcak birşey aktığını hissedersin
Minnakmom Ilknur_emin 20. Haftamıza girdik hayırlısıyla. Pıtpıtları on gündür hissediyorum daha tam anlamıyla güçlü değil 🥰🤲🏻🌸🧿 sabahları bazen midem bulanıyor onun dışında önceye göre çabuk yorulmaya başladım. Allah sağlıkla kucağımıza aldırır inşallah 😇
Ilknur_emin oknshr doğru canım zaten bu ara ya doğuracak olanlar yada bebek isteyenler işgal etti anasayfayı ve kaynana postları
oknshr Ilknur_emin herkesin kendine göre bir derdi var işte allah hepimizin yardımcısı olsun ama çok güzel bir ortam burası aynı dertte yada heyecanda olanlar paylaşıyor duygularını neyse biz aynı haftada olanlar birbirimizi bırakmayalım daha önümüzde soracak konuşacak çok şey var inşallah😁
Ilknur_emin Nlymrdn daha yolun başındayız arkadaşım cul caput herşeye aglicaksin diyor ilerleyen zamanlarda