dvran22 Zencefillilimon nasıl yapıyorsunuz adaçayını demlemeyi kısaca anlatır mısınız ben bugünden itibaren başlamak istiyorm😊
dvran22 Melikebolat inşaallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımızla doğururuz canım😊 Bende perşembe günü gideceğim doktora, o gün artık suni mi verir yoksa yine bekletir mi bebeğin durumuna gore onu bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum😂
dvran22 Zencefillilimon internette 1 tatlı kaşığı diye yazıyordu canım Sende 1 tatlı kaşığı mi kullanıyorsun
SevalK Zencefillilimon adaçayının faydalarına baktım doğum ile ilgili bir şey yazmıyor dr ne için önerdi?
SevalK Gece uyku yok gündüz uyku yok🥺 bari bebekler doğsunda onlar uyurken uyuruz🤷🏼♀️ 39 oldum böbrek ağrısını sancı sanıp seviniyorum delirdim iyice😂
Tikitinannesi Rukenservet benimki de geçer heralde. Ne ilginç şu son haftalar, ne olacağı hiç belli değil 🤷🏻♀️
dvran22 1ogrencianne ha yok canım😊😊doğum için faydalı dediler sadece kan sulandırıcı özelliğini duyunca öyle bi korkum oldu ama ben bu akşamdan içmeye başlayacağım inşaallah Açılma için faydalı olacağına inanıyorum😊😊inşaallah fayda eder
SevalK Zencefillilimon bende yarın sorayım doktorum o zaman benimde hiç açılmam yok çünkü 39 haftalığım
GozdeMurat18 39+2 olduk bizde. İshal ve toplanma dışında bir belirti yok. Sanki 1 senedir içimde taşıyorum gibi.😄
Ceyo35 GozdeMurat18 ayni zamandayiz benim de cok sk toplanma oluyor.ishalde belli araliklarla oluyor sennde oyle mi