Gzmhsn 38+4 artık gelsiiiinnnn🤗 gece sancılarım var inşallah acılmam oluyordur..cunkü son kontrol de acılmada yoktu catıya gırdıgı de 🤷 Nez122
Gzmhsn Melikebolat aynen bende de var yediğim içtiğimden de degıl neden oluyor bılmıyorum ..miğde bulantısı gaz eşliğinde zor zamanlar
Gzmhsn Tikitinannesi bende de başa mı döndük diyorum artık olmaması gerekenler oluyo bır ben degılmısım iyi bari 😁🤗
Zehra94 Kızlar benimde 38+4 kız bebiş bekliyorum hiç bir ağrım sancım yok ama maalesef sezeryan olcam gibi duruyo bebeğim çok iri çatım darmış yinede sancılarını bekleyelim dedi doktor
Gamzelianne1453 Gmzeeee bende ilk bebegimde 41 kadar bekledim acilma olmayinca bebekte iriydi diye sezeryan olmustum bunda rahatim yarindan sonra dogum diyorum en azindan nasipse 😂
Sirincili Gmzeeee 39+2 canım ekstra olarak squat, sıcak suya oturma , perine masajı yapıyorum ama bana mısın demiyor çok yoruldum tükendim hatta durmayan telefonlardan. Cumaya kadar bekleyelim dedi doktor bilmiyorum sonum suni sancıya kalmaz inşallah
Polisanne06 38+1 de bu perşembe çatı darlığından zorunlu sezryana giriyorum kızlar cok korkuyorummm dua edin noluuur🙈🙈 son 3
RabiaMm Gmzeeee benim de kız, 38+4 üm ama gelen giden yok maalesef 🤦🏻♀️ Geçen hafta çatı muayenesi yapmıştı Ne açılma Ne sancı, kanala da girmemişti bakalım sonu Ne olacak🤦🏻♀️İnşaAllah normal yapayım hayırlısıyla başka bişey istemiyorum
Gzmhsn RabiaMm aynısı bende oyle ya beklıycem bakalım keyfi ne zman isterse oğlumun..ama bir yandan da korkuyorum bir sorun olursa diye kordon dolanması kakasını yapması fln elim karnımda sürekli tekme sayıyorum
dvran22 1ogrencianne burda daha önce acılan postlardan gördüm adaçayı kan sulandırıyor diye ..e bende her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum acaba bi zararı olur mu diye korktum yani tamamen iğne kullanmamdan dolayı korktum