Havva1212 ZKopuz kurum indirimi var mi sizde yani memur musunuz sen yada eşin. Yoksa.sadece sgk mi var
Nurz Havva1212 doğum ücreti sabit oluyor bildiğim kadarıyla, memur indirimi var ama doğum ücretine yansıtmazlar. Konuşacağız bakalım değişiklik olmasa da mecburum, Dr um iyi çünkü. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur hayırlısı..
ZKopuz Havva1212 öğretmenim. %20 indirim oluyor sanırım ameliyatlarda. Babamın ameliyatının indirimini yaptırmıştım çünkü Doğumda da olur diye düsünüyorum
ZKopuz Nurz Doğum ücretine yansıtırlar ki faturanızı isteyin hastaneden her yaptırdığınız işlem için daha sonra o faturalarla Antep SGK ya gidip ücretin belli bi kısmını geri ödeme alabiliyorsunuz
Havva1212 ZKopuz canim genesis ve batı hastanesi %20 yapıyor indirimi memorial %15. Ama.her kurum aynı mı bilmiyorum orasını. Ben polis memuru olarak sordum meorial e neval hanım için. Indirimle beraber muayene 193 doğum 2760 sezeryan yada normal.ayni fiyat he birde benim ilk doğum onuda belirteyim. 750 de epidural fiyatı. Ekstra serumlar falan dahil değil sanırım fiyata
ZKopuz Havva1212 bende öğrenebildim Neval hanım 3254₺ diğer doktorları 3104₺ indirimsiz hali. Ama Doğum paketleri çok ilgimi cekti baya kapsamlı
Havva1212 ZKopuz evet doğum paketi kapsamlı 2 gün yatis çocuğun testleri falan senin ilk muayenen falan ücretsiz. Birde ebeleri cok iyi diyorlar kendisi herseyiyle ilgileniyormuş. Instgram hesapları var neval.l hanımın inceledim simdi benimde aklım kaydı🤗🤗🤗
Minikmucizem_ ZKopuz emin misiniz. Gecen ay bi arkadasim dogum yapti memorial diyarbakirda 5700 mus fiyat. Bende memoriala gidiyorum ama fiyat konusmadik daha
Eda0606 Ankara liv hospital 6000 tl tek gece fiyatı başkada bişey yok,büyükşehirin zorlukları işte, Diyarbakırın kıymetini bilin
ZKopuz Eda0606 evet büyük şehirler çok pahalı ama söyle de bi durum var devletleri de iyi büyük şehirlerin ben sadece çok kalabalık oluyor diye devlete gitmek istemiyorum Doğu da