Yardimcianne Duygu_lu rabbim sağlıkla kucağına almayı bizlere de bugünleri yaşatmayı nasip etsin inşallahh 🙏
Duygu_lu Yardimcianne amin canım sorunsuz inşallah sağlıkla ağzımızın tadı ile evlerimize çıkalım hastaneden 🌹🌹🌹🌹
Meryem_29 Duygu_lu Allah'ım yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar şimdiden canim
Tugce1634 Hayırlısıyla gelsin yavrunuz,sağlıkla inşallah :) perşembe ben de bebeğimi kucağıma alıcam.stres,heyecan,korku herşey hakim.dün gece yattım ağladım hatta,uyuyamıyorum artık :) çok garip bir duygu.hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.
Duygu_lu Tugce1634 amin canım inşallah 🤲🏻 Çok heyecanlı gerçekten korku duygusallık heyecan hepsi bir Arada
Duygu_lu Tugce1634 amin canım inşallah 🤲🏻 Çok heyecanlı gerçekten korku duygusallık heyecan hepsi bir Arada
Duygu_lu Tgba5656_ sağolasın Allah razı olsun bu akşam gözüm hep bir noktaya bakıp dalıyorum 😂 boş boş bakınıyorum farkındayım kendimin
Elfsrkn Duygu_lu aynen inşaAllah sağlıklı olsun benim de tek derdim o bana da zayıf dedi insan ister istemez düşünüyor ne bileyim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı tüm hamilelere içinde de bizlere nasip etsin