Ayluh RRR canm şuan agrin vs biseyin oluyomu Allahım kucagimiza aldığımız günleride gostersin inşallah cok zorlu bi sürec❤😍🤰🏼
mucizembenimmm Suhus000 tam olarak bilmiyorum ama ovülasyon testi yapmıştım 11. Günü gözükuyodu şuan 23.gündeyim kaç gün var bilmiyorum çünkü geçen ay erken oldum 3 heralde bu ayda öle gözüküyo erken yumurtlama olmuş
Angel35 Cigdem33 gogus hassasiyeti ve acıması ilk zamanlarda daha yogunlasıp daha sonrasında hafıflesmeye başlar
Cigdem33 Kızlar 6+3 gün olarak devam diyorum geç döllenme benim göğüste ki hassasiyet yok denecek kadar az ama büyük ve sert korkuyorum ters giden bişey olabilir mi diye bileniniz varmı? Bu arada not olarak progestan ve iğne kullanıyorum
RRR mucizembenimmm ağırlarım var canım kasık agrım ve gmğüs agrılarım var birde bazen adet sancısına benzer oluyo 😍
Ayluh RRR benimde sol kasigimda batmalar oluyor arada belime agri vuruyo acaba normalmi yatakta gerilemiyorum zarar vericem diyee 😂😂
mucizembenimmm RRR inşallah benimde normaldir 6 ay önce kimyasal oldu ondan korkum ama onda ilk günden beri kanama oluyodu bunda olmadı anlamadım o yüzden
mucizembenimmm RRR bazen ağrı kesiliyo bu seferde neden kesildi bişi mi oldu diyorum bide akıntı var sende de böle mi cnm
RRR Ayluh normal canım gerinme mümkün mertebe gerinmek zarar veriyomus düşük riskine yol açabiliyomus ☺
Aycatpzkrkmz neziha9305 benim acaip ağrım vardı 10+2’yiz yavaşlamaya başladı ama sonra yine ne olur bilemiyorum 🤷♀️
GkeSubakan Kızlar Benimde Yenii .6+4 ❤ Dün doktora gittik Kalp sesi için Vajinal ultroson ile bakıldı kalp sesini duyduk minicikti kalp atım ritmi 146 sizce normal mi ? Miğde bulantım baş Ağrımm kasık agrılarım oluyor