Simgeeee Yebrulii ya ben ayrı ücret ödedim 135 lira. Senin doktorun oldugu için ek ücret almamıs demekki 🙂
Simgeeee Yebrulii ya evet ayrıca muayene ücreti verdim tanıdık indirimiyle muayene ücretini düşürdü 🙂
Simgeeee Yebrulii evet daha önce de kendi hastalarından ek üccret almadığını duymuştum. Muhtemelen düzenli gittiğin için almamıstır canım 🙂
Simgeeee Yebrulii şehir hastanesine gidiyorum Emre Yalçın'a. Cok memnunum ama şehir hastanesindeki ayrıntılıdan cok emin olamadım doktorum kendisi bakmıyordu diye.
Yebrulii Simgeeee aa bende Emre bey’e randevu aldım bi kez devlete de gitmek istiyorum orda da kaydım olsun diye, inceliyo mu herşeyi?
Mehtsp23 Simgeeee Canım merhaba, bende elazığlıyım, şuan 7 aylık hamileyim, Fetih sekin hastanesinde Nazan Çelik'e gidiyorum, Ayrıntılı ultrason Önerdi ama gitmedim, Sadece Fırat üniversitesi hastanesinde var özel hastaneler bile üniversiteye yönlendiriyor.
Simgeeee Mehtsp23 özel hastanelerde doktor kendisi yapmıyorsa oraya yönlendiriyor evet. özeldeki her doktor da yapmıyor ama ben de 24 haftalıgım üniv. Hastanesine gitsem bir ay sonraya veriyorlar randevuyu. o zaman ayrıntılı ultrason zamanını gecmiş oluyorum.
Kubradgrmnclr Ozelde genelde doktorlar detayliyi yapiyor diye biliyorum anadolu hastanesinde fethi beye gidiyorum o yapti detayli ultrason.
sdsd detaylı ultrasonu perinatolog eğitimi almıs kişiler yapar arkadaslar, bazı özel hastanelerde de radyolog yapıyor, ama mutlaka perinatolog yapmalı ne kadar kendı doktorumuz baksada,
Simgeeee sdsd canım valla o zaman cevap bekledim, yalnız gelmedi. Postu açalı cok oldu o zaman bilseydim eger, bi şekilde perinatologa görünmeye calısırdım ama dediğim gibi suanda 24 haftalığım geçti benden🙂
sdsd Simgeeee yok canım haklısın doktorun bu konuda yanlıs yönlendirmesi yanlıs bence, zaten sıkıntı olsa bir şekilde söylerdi mutlaka sami beyde iyi bir doktor