Simgeeee Arkadaslar elazığ şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu bilgisi olan varmı? Siz nerede yaptırdınız nereyi önerirsiniz🙂
Mehtsp23 Simgeeee Canım merhaba, bende elazığlıyım, şuan 7 aylık hamileyim, Fetih sekin hastanesinde Nazan Çelik'e gidiyorum, Ayrıntılı ultrason Önerdi ama gitmedim, Sadece Fırat üniversitesi hastanesinde var özel hastaneler bile üniversiteye yönlendiriyor.
Gamzebyr Simgeeee evet yapılıyor medical park hastanesinde yapılmıyor doktorlar Ünv hastanesine yönlendiriyor
Mrvsdr Simgeeee ben anadolu hastanesine gülşen hanıma gidiyorum kendisi ayrıntılı yaptı bir skıntı olmadığını söyledi ama bir de burçin hocam görsün ben onun görüşüne çok değer veriyorum dedi randevu aldım pazartesi burçin bey yapacak inşallah
Ozlem12 Elazığ’da bende özel hastaneye gidiyorum fakat onlarda Fırat üniversite hastanesine yönlendiriyorlar orada tek yapılıyor randevu aldım bende bu hafta içi gidicem Burçin beye özel para yatırıp 180 civarı
sdsd Simgeeee medicalparkta bunun için eğitimi alan bir hoca yok malesef, ayrıntılı ultrason için perinatolog olması lazım, ünv hastanesine yönlendiriyorlar burçin bey var
Elosunannesi Simgeeee medical de ayrintili yok ki bnde oraya gidiyorum zeynep hanim beni arastirma hastanesinde burcin beye gonderdi 125 tl para verip orda ayrintiliya girdim
Zeynepegee Simgeeee medikal parkta ayrıntılı usg yok ki bende gidiyorum Sami beye o böyle bseyden bahsetmedi
sdsd Simgeeee anladım canımm ama öyle bir eğitimi oldugunu bilmiyorum 🤷🏻♀️ kacıncı haftadasınız suan
Simgeeee sdsd 24 haftalık olduk canım 2 hafta önce gittim ayrıntılıya. Ama bayağı ayrıntılı baktı ben sormadan her şeyi söyledi tek tek açıklama yaptı her cümlesine. memnun kaldım ben 🙂
sdsd Simgeeee normalde kontrole gittiğiniz doktor kim acaba? bende medicalparka gittiğim halde ayrıntılı ıcın ünv doktoruna yönlendırıyor,yanlıs anlamanı istemem içinize kusku düşmesinide hiç istemem 🙏🏻 ama bu işin eğitimini alan bir uzmana gitmek cok daha doğru olacaktır,bir arkadasım fatma kaya nın hastası ayrıntılı ıcın samı beye gittm demiş, kızmıs bu işin eğitimini almayan biri nasıl bakıyor dıye
Simgeeee sdsd ya orda tanıdıklarım var normalde sehir hastanesine gidiyorum, işin uzmanı da aynı bakıyor uzmanı olmayan da inan 😂 giden arkadaslarım önerdiler öneri üzerine gittim bende. Sonucları verdi bana kardesim İstanbulda hemşire tanıdığı
Simgeeee Elosunannesi ya canım aradım hastanede tanıdığımı sordum ayrıntılı varmı diye sadece sami güngör ve anadoluda fethi hanay yapıyor dedi. Arastırdım giden arkadaslarım var sordum düzenli sami hocaya gidiyolardı hepsi sami hocada yaptırmış ve sıkıntı oldugunda da zamanında farkına varıp önlem almıs. Bende ona gittim Sonucları da aldım ayrıntılı yaptı yani. Erkek kardesim hemsire İstanbulda ona attım sonucları uzman bi perinotologa gösterdi o da sıkıntı olmadığını söylemis. Canım özeller de rekabet var ayrıntılıya özeldeki rakibine göndermek yerine elbette üniv doktoruna gönderecek 😂
Yebrulii Sami bey’in hastasıyım bende çokta memnunum detaylımı da o yaptı ekstra bi ücret ödemiyosun normal muayene ücreti. Kendisi eğer riskli bi durum görürse yönlendiriyo Fırat Üniversitesine ayrıca söylüyo zaten özellikle gitmek istiyorsanız tabiki gidin diye @Simgeeee @Elosunannesi sdsd
Simgeeee Yebrulii ya ben ayrı ücret ödedim 135 lira. Senin doktorun oldugu için ek ücret almamıs demekki 🙂