Deletedmom029 Nzziss Ben düşmüştüm hemde baya kötüydü bildigin ayağım kayıp ayağım ters döndü ve popomun üzerine çok sert düşmüştüm. Belim bacağım karnim ağrıyordu hemen doktora gittik usg dr bakildi tedbir amacli 24 saat gözetimde kaldim. Progestan, serum vs. Tedavi uygulanmıştı. Keşke gitseydiniz bana doktorum iyiki geldin düşmelerde ilk 24 saat çok önemli demişti
Nzziss Deletedmom029 24 saat olmadan gittik ama ultrasona gerek duymadılar ağrım olmadığı için ama inşallah bir şey olmamıştır. Size de cok geçmiş olsun
espalp Nzziss ben merdivenlerden düştüm. Popom, kuyruk sokumum uzun süre mosmordu. Kanama yoksa, bebek hareket ediyorsa, karnını vurmadıysan bi şey olmaz dedi doktorum. Hsonuydu ve doktorum şehir dışındaydı bu yüzden aramıştım. Bir şey olmadı çok şükür 🙏🏻
Nzziss espalp bizimki de haftasonuna denk geldi cuma gecesi düştüm. Benim doktor da benzer şeyler söyledi canım
Defnes Bende 15 haftalıkken kayarak popomun üstüne düşmüştüm doktora gittik hemen karnının üstüne düşmediysen bi sorun olmaz demişti birde ilk haftalarda düşersen korkmalısın demişti ultrasonla bakmıştı bi sorun olmamıştı
Nzziss Defnes ayni zamanlarda düşmüşüz cok geçmis olsun. Yarın tekrar gidecem doktora ultrasonla baktırayım inşallah sağlıklıdır bebeğim.🙏
ayazedos Nzziss doktora niye gitmedin simdiye kadar coktan gitmen lazimdi çünkü ilk 3 ay tehlikeli yani düşük riski falan oluyor ya
Nzziss ayazedos acile gittim ama ultrasonla bakmadılar. Ağrın kanaman yoksa bir şey olmamıştır dediler. Yine de içim rahat etmedi yarın tekrar gideceğim.
Nurcan6148 Nzziss Canim bende gecen hafta dustum.Acile gittim hemen bakti dojtor ultrasondan cok sukur bisey cikmadi.İcin rahat etmediyse tekrar baktir mutlaka.
Nzziss Nurcan6148 ya ne güzel sana ultrasonla bakmışlar. Keşke bana da baksalardı. Yarın tekrar gideceğim dediğin gibi