Ebiyim Selam güzel anneler. Ya benim en çok korktuğum şu lavman olayı. Normal ya da sezaryen ikisinde de yapıyorlar mı? Bir de bir kaç Doğum hikayesinde okudum doktorları bir şeyler yemelerini söylemiş. Aç gitmek gerekmiyor mu? Kafam iyice karıştı. İnternette konu ile ilgili net Bilgi bulamadım. Tecrübeli annelere bir soralım isterim
HiraNisa Ebiyim ben normal dogum yaptim ne kadar büyük abdestim yok desemde doktor talimati ile yapmami, gerek dediler çatal koltuga çıktım popişten iceri sıkıyor indiriyor seni tuvalete git diyor hicbir korkulacak sey yok yani korkmayin
DnHazrlklar Ebiyim hiç bir şey olmuyor canım büyük bir acı değil makata bir ilaç sıkıyorlar ve anında ishal gibi oluyorsun gözünde büyütülecek bir şey değil korkma ben de korkuyordum ama korktuğun gibi olmadı bana yatarken yatakta yapmıştı hemşire normal Doğum yapmıştım
DnHazrlklar Ebiyim bu Arada aç gidiliyor genelde pek bir şey yedirmiyorlar acil Sezeryan olabilir diye ama benim doğumum 20 saati bulduğu için ben yedim 🤷🏻♀️ Dayanamadım
NaileK Sağlık ocağıda agrın suyun vs gelirse birşey yemeyi içmeyi bırak demişti.sezeryanda bekletme durumu oluyormuş sanrmi
Ebiyim HiraNisa ya beni kimse korkutmadı da ben off bilmiyorum başa gelince çekilecek ama benim zorunlu sezaryen olacak gibi. Kızım önceden bir sürpriz yapmazsa. Normal Doğum olmazsa sezaryende yapmıyorlarsa rahat ederim biraz. Kesilip biçilmek kadar korkutmuyor beni ya
Minikanne06 Ebiyim kız hic bisi yok poponu dönüyosun icine minik sıvı fışkıryıyolar sonra yardıra yardıra wcye koşuyosun🤭
Ebiyim Minikanne06 😂😂 böyle söyleyince de 😂😂😂 iyi güldüm ya 😂 beni korkutan o popodan giren minicik bir şey zaten. 😖
Ebiyim Chadia normal Doğumda yaparlar sezaryende bir ihtimal diyordum. Normal Doğumda da yapılmama ihtimali varsa doktorumla görüşeyim ben en iyisi. Belki bir yolu vardır 😬
Chadia Ebiyim yapmadılar hatta teklif bile etmediler konusu olmadı hiç. Şimdi okuyunca şaşıyorum. İlki Medicana ikinci Kolan hospitql daydı doğumum. İkisi de dr farklıydı. Şaşırıyorum okuyunca :)) labman vs diye
Ebiyim Minikanne06 acımak da değil acıya da dayanırım. Sorun makata birinin bakıyor ve müdahale ediyor olması sanırım 😖😖😖😖
Deletedmom139 Ebiyim korkacak bisey yok banafa yaptilar normal dogum yaptim iceriye makattan sivi skyolar lavobaya kosuysoun zatrn😅😅😅bunu yapmazlarsa dogum aninda ikinmayla beraber yaaprisnz allah korusun zaten amacı bu