Mrvt Kızlar merak ettiğim şey depend kullanırken içine ped koymaya gerek var mı ? Hasta bezi almasak depend alsak yeterli mi
Xmom Mrvt depend direkt giyilebilir bir şey. Yeni doğum yaptım sezeryan oldu ve hep onu kullandım çok memnun kaldım
Gulsahhatuun Depent kullandım ve çok memnundum sadece kendini çok zayıf görmemek lazım küçük almışım 😅 Doğumum 10 gün önceydi çok rahat ettim hala ondan alasım var ama çok gelmiyor . İnanılmaz rahat iç çamaşırı bile boşuna almışım o kilot zaten
Mrvt Gulsahhatuun ay süper o zaman 😀 peki beden olarak nasıl alacağız. Mesela ben her zaman s beden giyerdim hamilelikten önce
cns-ozkpln Gulsahhatuun kaç kiloydunuz ve hangi bedenini aldınız acaba bende orta boyunu sipariş ettim ama sizin yorumunuzu görünce 😟
Ozden_altun 1 yıl önce Doğumdan sonra depend kullandım çok memnun kaldım hatta artanları da tam verecektim tekrar hamile olduğumu öğrenince vermedim. Çok rahat oluyor hem sızmıyor hem ayrıca çamaşıra gerek kalmıyor
Fatiheren_61 mervee10 kaç kilosunuz ben orta boy almayı düşünüyorum en son ki kontrol de 59 kiloydum 🤔
Mommerve Deletedmom00170 oluyo evet ben büyük beden aldım rahat olsun diye içinde 9 adet var normal beden de 10 adet vardı içerisinde