Blackkcat masalsii belim benimde çok ağrıyor hep göğüslerimden anlardım aslında bende belimi mi incittim diye düşünür oldum bu ara,inşallah hamilelik belirtisidir
GnAyotbsi DiplomaliEvHanimi bende kiloluyum 85 bende ama hamileyim hemde hiçte zor olmadı allah verdi mi verir
DiplomaliEvHanimi GnAyotbsi aynen 🙏🏻 Ben kaldimm 74dum sonra kurtaj oldum suan bekliyoruz ne zaman olcak diye
derinmavi @Blackkcat @Busimss @masalsii @Minikmucizemizz @Yello belirtileriniz var mı kızlar? benim biraz belim ve kasıklarım ağrıdı ama şu an pek yok belirtim :( gerçi daha yerleşme olmamıştır belki. 10 günüm var adete. sizde durumlar ne?
Blackkcat derinmavi canım bende de belirtiler kısmen var ama psikolojik diye düşünüyorum,karnımın alt kısmı eğilince batıyor arada kasıklarımada batma oluyor,çok hafif peçetede leke gibi gördüm bugün,ay ne bileyim fsh yüksek diye umudum pek yok
Busimss derinmavi kuzum ben çatlatma iğnesi olmustum ya o günden itibaren 1 hafta hep kasıklarım ve belim ağrıyordu. Sonrasında geçti ama benim de pek umudum yok gebeliğe dair pek bir belirti göremiyorum. İdrarım kokuyor çok su içmeme rağmen belki o belirti olabilir ama emin değilim ondan da. Adetime 6 gün varken normal test yaptım negatif çıktı. Bende adet günümü bekliyorum perşembe günü nasip bakalım kuzucum.
Minikmucizemizz derinmavi benim kasıklarimda ara sira batma oluyor genel olarak adet belirtileri işte aynı oluyo o yuzden kestiremiyorum ama adet olucam diye dusunyorum ben 4 gun kaldi regliye
Yello derinmavi kuzum benm bıraz adet gıbı agrım var cok gazım var bıde belım cok agrıyor poponun ustu ortası varya ama bende hamıleym gozuyle bakmıyorm sonra uzuluyorm
derinmavi @Blackkcat @Busimss umudu kesmek bi bakıma iyi aslında stresimiz azalıyo. ben de bugün biraz umutsuzum ama azıcık ağrı belirti olsa umutlanıveriyorum :( umarım hepimiz sürpriz güzel haberler alırız
Blackkcat derinmavi işte aynen en ufak şeyi belirti sanıp umutlanıyor insan,düşünmüyorum desemde kendimi dinliyorum sürekli
derinmavi ben altıma günlük ped koydum kanama geliirrse kaçırmıyım diye. yerleşme kanaması. o kadar kafa takık yani :(
derinmavi @Minikmucizemizz bende de şu anda yine bel ağrısı ve karnımda batma varr. daha 5-6 gün oldu yumurtlama biteli yeleşme olur mu bilmiyorum ama normalde olmazdı yumurtlamadan sona benim de. senin az kalmış ovülasyon yapsana cnm.