Babydogan Hilaliko erkek kuzum 💕 doktorum normal dedi bilmiyorum bide haftasına göre önde bizimki ama gerçekten inanılmaz güzel bi duyguymuş o pıt pıt karnıma vurdukça ben mutluluktan uçuyorum🐣🐣🐣
Nadide55 Hilaliko bence bebek o ilerleyen günlerde daha da netleşecek sanki hergun daha belirgin oluyor gibi bende 🤗
Nadide55 Hilaliko bence bebek o ilerleyen günlerde daha da netleşecek sanki hergun daha belirgin oluyor gibi bende 🤗
Busraaaa00 Ygmrbrsakky Evet ya Ayakta Kalinca Bel Agrim Benimde Oluyo Olsun Bebisler Saglikla Dogsunda Guzel Seyler 🙏
Nadide55 Adanur Banada oluyor canım o bazen korkuyorum bişey mi oluyor diye sonra normaldir diye düşünüyorum 😊
Nadide55 Busraaaa00 Yok aslında ilk hamileliğim ama zayıflarda erken hisseder demişlerdi biraz zayıfım ondan olabilir belki 🤷
Busraaaa00 Adanur Cok Ayaktayken Yururken Oluyo Heralde Bi kez bende de Olmustu Dikkat ettm Sonra Bidaa O kadar Cok Yuruyusler Yapmadimm
Ilknur_emin Busraaaa00 bende hamile modunda değilim hareketlerini hissetmeyi bekliyorum inşallah 18+2olduk
Hilaliko Babydogan ay benımkıde erkek ama bıraz rahatına düşkün galıba bana cekmıs annemde benı gec hıssetmıs 🙈🙈 17 haftalıgım tam bakalım arrıj elı kulagındadır ❤️❤️❤️
Busraaaa00 26mrv Benim Hic Agrim yokk cok Zayifta deglmm Yani Kiloluda degilmm hamile Kalmadan Once Yinede Gobegmm Vardi Heralde ondan Agrim sizim yokkk🤷♀️
Metehanmoms bazen deniyorum çikolata yiyp uzanıyorm sırt üstü 15 dk filan o zmn sanki hareket ediyo yer değişiyo gibi böyle çok tuhaf😀
Metehanmoms gün içinde koşturmacadan herhal ben çok hissedemyiym bide göbekli olmamdan dolayı sanırım