Hilaliko Busraaaa00 ıdrarda enfeksıyon dısında gayet ıyı cok sukur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Hıssetmeye basladınız mı acaba 17 haftalık olduk biz
Nadide55 Busraaaa00 Kasıklarda ağrı karında sertleşme ve mide yanması tabi ufak ufak tekmemsi hareketlerle hamd olsun devam ediyoruz 18+5 iz sizde nasil gidiyor 🤗
Ygmrbrsakky Busraaaa00 18+6 olduk henüz çok az ama hissediyorum günde 1 2 defa anca Bide bazen iş yapınca falan şiddetli kaşık karın bel ağrısı çekiyorum 🙄 çok şükür 🙏
Ilknur_emin Busraaaa00 bende hamile modunda değilim hareketlerini hissetmeyi bekliyorum inşallah 18+2olduk
Busraaaa00 Hilaliko 18+4 m Erken Diyolar Heralde 20 21 de Insallahh Bekliyorumm Cok Sukur Hicbi Sikinti yok Hic Hamile gibi de Degilmmm Bi an Once Hissetsem Diyorum🤗
Hilaliko Nadide55 ya bmmde kasıklarımda agrı var ama ben ıdrar yolumda enfeksıyon var dıye ona yordum. Bırde nezaman hıssetınız
Nadide55 Hilaliko Kasık ağrısı normal mi bende bilmiyorum canım ilk 16. Haftamda seyirme gibi hissettim şimdi daha da netleşiyor git gide bayağı hissediyorum artık 🤗
Nadide55 Busraaaa00 Yok aslında ilk hamileliğim ama zayıflarda erken hisseder demişlerdi biraz zayıfım ondan olabilir belki 🤷
Nadide55 Hilaliko bence bebek o ilerleyen günlerde daha da netleşecek sanki hergun daha belirgin oluyor gibi bende 🤗
Nadide55 Hilaliko bence bebek o ilerleyen günlerde daha da netleşecek sanki hergun daha belirgin oluyor gibi bende 🤗
Busraaaa00 Ygmrbrsakky Evet ya Ayakta Kalinca Bel Agrim Benimde Oluyo Olsun Bebisler Saglikla Dogsunda Guzel Seyler 🙏
Babydogan Hissediyorum ben kızlar 17+4üz ama çok şükür hissediyorum hatta dışardan bile belli oluyor 😂🙏 ama karnım halaaaa büyümedi 🤷
Adanur 19 haftalık olduk bizde sizlerinde vajinanıza alttan ağrı mı desem ne desem bilemiyorum tarif edemiyorum saniyelik bişey baskı gbi oluyor günde birkackez yaşıyorum sizdede böle biley oldumu. Tabi bide bel agrısı var
Nadide55 Adanur Banada oluyor canım o bazen korkuyorum bişey mi oluyor diye sonra normaldir diye düşünüyorum 😊
Busraaaa00 Adanur Cok Ayaktayken Yururken Oluyo Heralde Bi kez bende de Olmustu Dikkat ettm Sonra Bidaa O kadar Cok Yuruyusler Yapmadimm