Prensesimi_bekliyorum Bahar4730 ben de persembeden beri hem progestan iğne hem de magnezyum kullanıyorum
Ceyda51 Prensesimi_bekliyorum benim de aynı şikayetlerim vardı erken doğumdan bir gece hastanede yatış yaptım ama durdurdular sizin kullandığınız iğne ilaçlar nedir acaba?
Pembepanjur Prensesimi_bekliyorum 24. Haftamda benim bu dedigin olay oluyordu ama magnezyum ve progestan kullanmak iyi geldi bana.
Prensesimi_bekliyorum Ceyda51 progestan iğne ve magosit magnezyum için. Perşembe günü nst de biraz sancı gördü doktorum ve bende 11-17 saatleri arası yattım hastanede serum falan aldım.
Ceyda51 Prensesimi_bekliyorum çok geçmiş olsun 🙏🏻 Devam ediyor mu peki kasılmalarınız? Benim yine oluyor ara ara
Prensesimi_bekliyorum Ceyda51 dün akşam nerdeyse 2 saat içinde çok sık bir şekilde oldu. Bugün de ara ara oluyor. Çok sağolun bu arada size de geçmiş olsun
Elifyor Prensesimi_bekliyorum 30+5 haftalık hamileyim cuma gecesi kasılma ve ağrı şikayetiyle acile geldim sancım çıktı yatış yaptılar canım sancıyı durdurmaya çalışıyorlar korkutmak gibi olmasın oda arkadaşım da 33 haftalık aynı şikayetlerden gelmiş onunda kasılması vardı gece bir anda açılması oldu ve doğum yaptı. İhmal etmeyin böyle şeyleri Allah korusun
Yegino Prensesimi_bekliyorum bende de o haftalarda çok oluyodu ağrısız şekilde doktor dinlenmem gerektiğini söylemişti. Doktorunuza sorma şansınız varsa ona da sorun tabii. Ama artık doğuma hazırlık deniyor bunlara 🙂
Gamzeliim38 Prensesimi_bekliyorum bende 27 haftalık hamileyim İkiz bebek bekliyorum bende de oluyor o sertlesmeler,kasılmalar Bende erken başlamış gibi size göre İlaç kullanıyorum simdilik biraz faydası oluyor gibi Sağlıkla gelirler insAllah minik kuzular 🙏😍
Elifyor Ceyda51 değişiyor herhalde o canım ama 30 40 50 lerde falandı yanlış hatırlamıyorsam. 2 buçuk santim açılması olmuş doğuma almışlar hemen
Asyagizem Prensesimi_bekliyorum evet benim oldum olası o sorunun var nst yenbaplanıyorum bir problem çıkmıyor . Şuan 37 haftadayım bebeğim büyükçe karnım daha korkunç görünüyor insanlar ilk defa böyle birşey görüyoruz diyorlar . Fotoğrafını attım doktoruma gayet normal diyor . Ama size tavsiyem öyle olunca bir çikolata yiyin solunuza yatın hareket etmesini sağlayın kendisini topladığı için o şekilde oluyor . Doktorum bana eğer sürekli olursa sorun , ama bir süre sonra düzeliyorsa korkulacak birşey YÖK demişti aklınızda kalsın
Cansellaslan ylzaht su fazlalığı olunca ne oluyor acaba banada doktor öyle dedi ama korkulacak birşey olmadığını söyledi🤔