Ilkannem Merhaba kizlar ben 2 hafta önce gebe oldugumu ögrendim gecen hafta kahverengi lekelenmelerim olmusdu 3 gün boyunca bugün 4+2 im. Sali günü hcg degeri 500 deydi Artis yapti iki günde bi. Bugün karnim da bi sanci var anlatilmaz 2 damla gibi kanama oldu gine cok korkuyorum napacagima sqsirdim acile GIDERSEm kizacaklar diye korkuyorum
madl41 Ilkannem Canım öncelikle sakin ol büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama sen yinede doktorla görüş özel hastanelerin çoğun da Kadın Doğum doktorları Cumartesi günü de çalışır . Mutlaka bi doktora görün en azından progestan verir
Annesevil123 Ilkannem ihmal etme hemen doktora git bencede yolun en başındayken daha tedbirli olmalısın ilk 3 ay çok riskli çünki inşallah bebişin ve senin hakkında hayırlısı olur 💓🙏
Ilkannem LittleAnne evet gidecem simdi bi kalkip hazirlanayim cok korkuyorum ... daha kese gözükmemisdi sali günü erkendi. artik kötü bisey olucak diye korkuyorum
MihmininAnnesi Kim niye kızacak kanama bu ihmale gelmez canım hamilelikte her kanama lekelenme önemli hemen doktora git
Ilkannem MihmininAnnesi evde yanlizim esim görevi baska sehirde ben persembe günü yolculuk yaptim eve geldim 2 saattir aglamaktan bi hal oldum bisey derlerse yikilirim dayanamam ben simdi cikcam
LittleAnne Ilkannem canım sen sakin ol inşallah kötü bir şey değildir stres yapma Her şey Allahtan ❣️ Bu dünyada alıcak nefesi varsa o dünyaya gelicek inşallah ama bizim ihmal etmemiz lazım haberlerini bekliyoruz 😘
Duchess Ilkannem fitil ve iğne verir diye düşünüyorum bol bol dinlen canım ama doktora mutlaka git Geçmiş olsun
Guleren Evdeyken çok ayakta kalma bol bol dinlen ayağını biraz yukarı kaldırıp yat mümkünse ailenden biri yardımına gelsin ve mutlaka doktoruna görün.benimde 6+6 bu hafta hep kahverengi lekelenmem vardı dinlenince olmuyo ama azıcık ayağa kalkıp iş yapsam bemen kirleniyo çamaşırım.İnşallah sağlıkla bize tutunurlar dua ile 🙋🏻♀️
Livamom Ilkannem kesinlikle gitmesilin kanaman olduğu için progestan verirler muhtemelen.riske atma kendini
beyazguvercinim33 Ilkannem kanama oldu dersin bişey demezler hem tekrar kan değerlerine bakılır hemde kese oluşmuş mu bakılır
Gulbeyazk Ilkannem gitmen gerekiyor canım çünkü önemlilik payı yüksek yerleşme kanaması bu kadar olmaz ilaç verir doktor hemen
Mgtl Ilkannem canım kim niye kızsın sen gebesin içine sinmeyen herseyi tabiii de doktora söyleyeceksin. Onlar böyle zamanlar için var korkma kötü bisey çıkmayacak Allahın izni ile. Herseyin hayırlısı olsun haberini bekliyorum.