Lamelif Kızlar internetten her yere baktım hepsi birbirinden demode ve kötü modeller 😣 Güzel şık ama bir o kadar da genç işi olsun istiyorum var mı bildiğiniz bir marka veya site ???
zlemAtAcar Lamelif Can'ım biz oyshodan aldık. Hem kaliteli hem Daha modern ürünler var. tavsiye ederim. 👍🏻
Osse Lamelif ben lohusa sepeti.comdan bakıyorum canım orda beğendim bir sabahlıklı gecelik bir de alt üst pijama takımı var onlardan sipariş vericem biraz pahalı tutuyor ama napayım dediğin gibi başka güzel bulamadım ben
Dsa Lamelif ben LCW'den aldım. Hastanede sırf fotoğraf çekimleri için o kadar para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Eli ayağı düzgünler 200₺ sen aşağı değil. Dahi veya senfoniden bakabilirsiniz. LCW'de spor modeller var yıldızlı falan ama birden piyasaya girdiği için beden Yok bulunmuyor. Ben bebekler içinde cicili bicili şeyler yerine spor birer tulum aldım hem ben geceliğimle de uygun.
Aliyahyaannesi Lamelif ben lohusa sepetinden aldım. Hem uzun gecelik hemde alt ust sabahlikli takım. Kumaşı gayet güzel yumuşacık ve kaliteli. Ben normal de de o tarz gecelik kullanmayı sevdifim için günlük hayatımda da giyerim die dusunuyorum
Ruzgargulu Ben de hiç beğenemedim,babanem yaşında gibi modeller,şöyle düzgün bişey yok,diktirmek de bir ton para
SibelYazcolu İstanbul’da yaşıyorsanız Maltepepark,Emaar,optimum Ümraniye çarşı da da var ben de oradan 57 liraya gecelik sabahlık takım aldım gayet şık ve sade
Elosh Bende gecelik+sabahlık takımını suwenden almıştım yaklaşık 1 ay önce 58 tl gibi bişeydi. Suwen den almasaydım LC waikiki den alacaktım.
Fato089910 Bende yeni aldım cnm Bondy 17209 ekru lohusa gecelik 90 tl öneririm gayet de şık ve genç işi gayet de
Ceremayel Benhepbeklerim Suwen. Google a suwen mağazaları yazarsanız nerelerde olduğu çıkar. İndirim varsa gayet kaliteli ve uygun.😊
SerpilPalaAkta Eğer İstanbul da yaşıyorsanız mahmutpaşada havuzlu han var onun içinde çok güzel takımlar var iki takımı ordan aldım ve çok uygun fiyata beyaz ve mavi aldım dantel detaylı tavsiye ederim
KbraGndz Onlineçamaşır.com da var. Lohusa sepetinden istedim kaliteli güzel. Tek takım yetmiyo birde uygunlardan alıcam hemen kirlenebiliyomuş