Cileginannesi Minyon_Anne canım aynı bu sekılde mı gelıyo yani yan korumalardakı örtüler de dahil. Kaliteli mi nasıl bı de kurulumunu merak edıyorum. 2 ay kullanıp tekrar söküp baska yere götürebilirmiyşz acaba
Busraae Cileginannesi evet canım kurulumu ilk basta zor ama bir kere kurunca ögreniyorsun istedigin kadar tak cıkar zaten akıllı vida zedelenme falan olmuyor
Minyon_Anne Cileginannesi Aynen canım her şey dahil bu şekilde bir hafta içerisinde geldi gayet memnun kaldım .YouTube videoları ile kurduk birkaç saat uğraştık başka bir zorluğu olmadı piyasaya bakılırsa gayette uygun tavsiye ediyorum ☺️
Ferina Mirayemir ben instagram sayfasına güvenemedim bebekonforun kendi sitesinden aldım...haber yok mu hala beşikten?
Busraae Ferina bende memnun kaldım canım gercekten kalitesi magazalardaki pahalı besiklerle aynı iyiki de almısım dedim kurduktan sonra 😊
Mirayemir Ferina 7 is gunu icinde kargiya verilir dediler ama hala gelen giden yok alanlarda diyo birden geliyomus heralde
Ferina Mirayemir aynen hemen geliyor aslında işte bebekonforun kendi güvenilir sayfasını instagramdaki?
Nur1991 Mirayemir Canım sabah mesaj geldi simisso diye bir yerden siparişiniz kargoya teslim edildi diye başka.siparisim yok beşik demek ki ama simisso diye baktım farklı internet sitesi
Nur1991 Mirayemir Ayy yok gelmedi o.gelen mesaj başka kargoymus annem vermiş beşik hala kargoya verilmedi 5 gün oldu 7 iş günü demişlerdi iki gün sonra kargoya verilmezse yazicam
Nur1991 Mirayemir Canım kadına yazdım bugün 7 gün oldu diye kargoya verildi dedi PTT den de mesaj geldi bana