Rbidrmz Busraae ay teşekkür ederim canim 🤗 sevindim senin adına güle güle sağlıkla sihatle yatsın kuzucuk inşallah ❤🤲
Nur1991 tolGAmze1905 Canım beşik için fiyat sordum 519 TL dediler Ayy fiyat mı artırdılar ben 300 TL ye duydum başka ürün mü diye sordum cevap yok henüz 😂😱
tolGAmze1905 Nur1991 ama modele göre değişiyor canım. Sen https://www.instagram.com/p/B2bNM4pgrsI/?igshid=k6178e65hvnt bunu sor direk cnm
Nur1991 tolGAmze1905 Bunu sordum canım sonradan yazdı kadın yanlışlık oldu diye 300 liraya sipariş verdim😃 Çok teşekkürler ❤️❤️
Mirayemir Nur1991 kac gunde gelecegi hakkinda bilgi verdilermi bende siparis verdim ama kargo günü hakkinda bilgi alamadim malesef
tolGAmze1905 Mirayemir 7 iş günü diyor da 2 günde geldi canım benimki zaten PTT kargo takipten bakabilirsin mesaj da geliyor
Nur1991 Mirayemir Canım bana da 7 iş günü içinde gelecek dediler kargo bilgisi de verdiğinde kargo şirketi mesaj atacak dedi
Mirayemir tolGAmze1905 Nur1991 dun siparis verdim kizlarhic mesaj felan yok bakalım ankaradayim bende kac gunde gelecek
Mirayemir Nur1991 gelsinde pazartesi sali farketmez takip no felan hic bisey gelmedi bana daha o yuzden icime bi suphe dusmedi desem yalan olur
Nur1991 Mirayemir Alanlar var ya bende ona güvenerek aldım🙂 Instagram ikinci alışverişim filan bir sıkıntı olmaz inşallah yogunsalar yada imalat edipte yolluyor olabilirler
tolGAmze1905 Mirayemir Nur1991 kızlar geliyor merak etmeyin size zaten PTT kargo geldiği gün mesaj atıyor haftasonu girdi pazartesi salı atarlar .
Ferina Busraae benim ablam kuzenlerim o beşiğe abanmış durumdayız😊onlar çocuklarını neredeyse 5 yaşına kadar yatırdılar .benimde geldi bebekonfordan almıştım kurduk hazır duruyor ...😊
Busraae Ferina bende memnun kaldım canım gercekten kalitesi magazalardaki pahalı besiklerle aynı iyiki de almısım dedim kurduktan sonra 😊