Meraba kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar özel hastanede kaç tl bilginiz varmı?
Şeker yüklemesi fiyat?
Rahime4153 benden 10 TL aldılar muayene ücreti hariç
Rahime4153 bende merak ettim yaptırıcam burda bekliyim bari 😊
Ceyda28 çok iyiymiş teşekkürler🥰
10 tl olması mümkün değil arkadaş şeker ölçümü ile karıştırdı sanırım. Normal bir kan tahlili bile 40 liradan başlıyor ki burada sıvı veriliyor açlık ve tokluk şekerine bakılıyor. Şeker yüklemesi yaptıracağınız hastaneyi arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Sağlık ocağında bedava
Ben 75 lira verdim
Rahime4153 Geçen gün yaptırdım canım 77tl verdim
Devlette ücretsiz yapılıyor.Benim gittiğim Özelde 50 lik şeker yüklemesi 45 ti
[silindi]
Rahime4153 kuzum bende yükleme için hastanemi aradım fiyat bilgisi alayım dedim bana ortalama fiyat 90-100 dediler. Hiç boşuna özele yedirme parayı. Gittim devlette yaptırdım💃🏻 Hatta ilk test yüksek çıktı ikinciyi yaptırmam gerekiyor. Bunu da devlete yaptıracağım. Testlerde dünyanın parasını alıyor özel, gerek yok bence devlete hallettir☺️
122 tl Nisa hastanesinde yaptirdim
[silindi] devlette direk labratuara gidip yaptırılıyomu peki yoksa önce kadın doğumdan randevu alıp omu yönlendiriyor?
[silindi]
Rahime4153 yavrum kadın Doğuma randevu alıyorsun, doktor sisteme senin için şeker testi diye giriyor. Doktor bunu sisteme girmezse olmaz, randevu şart. Sonra seni yoluyor şeker yükleme birimine, orada yapılacakları söylüyor sana yetkili arkadaş.
İstanbulda devlet hastanesindeki bazi doktorlar bakmiyorlar bile. Takip eden yapsin falan filan diye
[silindi] çok teşekkür ettim cnm🙋🏼♀️
Tusubasa ewet mantıklı yapmayabilirler🧐
[silindi]
Tusubasa öyle bir hakkı yok ne münasebet! Devletteki haklarımızdan istediğimiz zaman faydalanırız kime ne be! Ayrıca doktor bir şey yapmıyor ki sadece sisteme şeker yüklemesi diye komut giriyor! Bu kadar ya! Bunu da yapamayacaksalar yalandan devlet parası yemesinler!
Bende Bahçelievler Vital de yaptırdım 50 mg 75 lira verdim 1 saatte hallettim çıktım
Rahime4153 özeli bilmem de sağlık ocağı yapıyor bende özele gitmeme rağmen şeker yüklemesini sağlık ocağında yapacağım