Zuzum_20 Nuraslanklc kanamalarım oluyodu ilk üç ay o bitti tansiyonum bi çıkıyo bi düşüyo serum igneler filan şimdide ateş basmasından uyuyamıyorum diye üşütmüşüm 😂 bide magnezyum eksikligi kramplar 😂 ilaçlar 😯🤒
Nuraslanklc Zuzum_20 bizim adamlar korkacak hamileliğimizden😂şimdi acemiler ikincide ya gözleri açılırsa👀🤣
Zuzum_20 Nuraslanklc eşim bi kere çok hastayım dedi yok bitane çocuk yeter istemiyom baska cocuk ne hale geldin 😂 dedi iyileştim üç dört tane iyidir diyo 😂
Nuraslanklc Zuzum_20 😂😂Allahım yardımcın olsun senin pek çokmuş sıralı bide aman Allahım bizede bebişlere de sağlık sıhhat versinde sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah❤️❤️
Nuraslanklc Zuzum_20 ay ne güzel dimi pıt pıt dokunuyor eline falan 😍😍 sola yatınca maşallahı var bizimde geceleri o zamanlar o kadar şükür ediyorum ki Rabbime ne kadar etsem az çok güzel bi duygu🥰🥰
Zuzum_20 Nuraslanklc benim bide demeyi unuttum rahmim de tersmiş 😂 bebek üç ay karnımda gözukmuyordu alttan bakıldı 😂 rahmi ters olanların da catısı çok dar olurmus genel de çatım çok darsa sezeryan olcam bende korkuyorum 😂
Nuraslanklc Zuzum_20 Artık sezaryen de normal gibi oldu hemen ayaklanıyorlar rahat oluyorlar🙄 göbek kalıyor diyorlar ya sezaryen de ondan korkuyorum😃milleti hiç dinlemem takmam ama o yerleşti kafama resmen